Cum platesc?

Pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta cat mai placuta si simpla, iti punem la dispozitie mai multe modalitati de achitare a comenzilor realizate.

 

  Plata ramburs la curier

Alege metoda de plata Ramburs si platesti cu numerar in lei la curier, in momentul livrarii coletului.

 

  Plata online folosind cardul bancar de debit / credit

Sunt acceptate cardurile: MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro.

Atunci cand completezi datele pentru finalizarea comenzii alege optiunea de Online cu card bancar si esti automat directionat catre pagina securizata a serviciului care proceseaza plata (pagina mobilPay).

 

  Plata in maxim 6 rate

Sunt acceptate cardurile: CardAvantaj, BonusCard Garanti, Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank.

Atunci cand completezi datele pentru finalizarea comenzii alege optiunea de plata Online cu card bancar si esti automat directionat catre pagina securizata a serviciului care proceseaza plata (pagina mobilPay).

Aici, dupa completarea datelor de pe card, sistemul detecteaza automat tipul cardului si afiseaza optiunea pentru alegerea numarului de rate. 

Alege numarul de rate in care doresti sa platesti si apasa butonul "Plateste acum".

  Plata cu numerar

Alege aceasta metoda de plata daca doresti sa ridici produsele comandate din magazinul nostru din Brasov (str. Nicolae Titulescu, nr. 2 - Cladirea Carpatex).

 

  Plata prin ordin de plata

Pentru a plati direct la banca prin ordin de plata sau prin transfer direct in contul nostru trebuie sa alegi varianta de plata Ordin de plata.

Vei primi pe email factura proforma in baza careia vei achita produsele comandate, iar dupa ce se face confirmarea platii se va trimite pachetul la adresa mentionata fara a mai plati nimic la curier.

Factura originala se va regasi in coletul livrat catre tine.

 

  Plata cu cardul

 Incepand cu data de 20.10.2022 ai posibilitatea de a achita in magazinul fizic si cu cardul STAR BT, putand opta pentru plata in 3 rate fara dobanda. De asemenea, poti achita si cu puncte Star 3%.