Despre noi

ProAlpin este marca inregistrata a SC ALPIN BOX SRL.

Proiectul ProAlpin.ro a fost lansat in primavara anului 2010, magazin online specializat in comercializarea echipamentelor de munte si camping. De la demararea proiectului am oferit utilizatorilor site-ului nostru produse de calitate insotite de informatii utile, seriozitate si promptitudine.

Din luna Martie 2014 continuam sa oferim aceleasi servicii calitative in magazinul fizic ProAlpin din Brasov, strada Nicolae Titulescu, nr. 2 (incinta CARPATEX).

Prin intermediul ProAlpin dorim sa oferim iubitorilor de munte alternative la echipamentul montan existent. Astfel, de la demararea proiectului, am facut o selectie a brandurilor pe care le comercializam bazata exclusiv pe raportul calitate-pret.

Avem o gama larga de produse (rucsaci, corturi, saci de dormit, imbracaminte tehnica, imbracaminte de corp, incaltaminte, bete de trekking si diferite accesorii), completata de brandurile: AKU, KEEN, Deuter, Easy Camp, EsbitHannahLomer, Light My Fire, Munkees, Nikwax, Outwell, Pinguin, Petzl, Robens, Salomon, Voyager, Sponser, Snowline.

Promisiunea noastra este aceea ca vom continua sa crestem alternativele disponibile in nisa noastra de activitate pentru ca iubitorii muntelui si cei care adopta un stil de viata sanatos sa poata beneficia de calitate la cel mai bun pret.

Va incurajam sa ne vizitati in mediul online si fizic la Brasov, si sa ne oferiti feedback-ul dvs. la adresa contact@proalpin.ro
In plus, consultantii nostri se vor asigura ca primiti intotdeauna raspunsuri optime, intr-un timp cat mai scurt, garantand calitatea recunoscuta a producatorilor mentionati.

Va uram Bun venit! si va incurajam sa verificati noile promotii ProAlpin!

 

S.C. ALPIN BOX S.R.L.

Sediu social: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 50, loc. Cristian, jud. Brasov, cod postal. 507055

Punct de lucru: Magazin ProAlpin, str. Nicolae Titulescu, nr. 2, Brasov

Tel: 0729 138 955

Reg. Com. J8/2307/05.07.2019

CUI: RO41358554

ALPHA BANK ROMANIA IBAN: RO59BUCU1141304267132RON

Banca Transilvania IBAN: RO07BTRLRONCRT0523286401