Despre noi

ProAlpin este marca inregistrata a SC ALPIN BOX SRL.

Proiectul ProAlpin.ro a fost lansat in primavara anului 2010, magazin online specializat in comercializare echipamentelor de munte si camping. De la demararea proiectului am oferit utilizatorilor site-ului nostru produse de calitate insotite de informatii utile, seriozitate si promptitudine.

Din luna Martie 2014 continuam sa oferim aceleasi servicii calitative in magazinul fizic ProAlpin din Brasov, strada Nicolae Titulescu, nr. 2 (incinta CARPATEX).

Prin intermediul ProAlpin dorim sa oferim iubitorilor de munte alternative la echipamentul montan existent. Astfel, de la demararea proiectului am facut o selectie a brandurilor pe care le comercializam bazata exclusiv pe raportul calitate-pret.

Avem o gama larga de produse (rucsaci, corturi, saci de dormit, imbracaminte tehnica, imbracaminte de corp, incaltaminte, bete de trekking si diferite accesorii), completata de brandurile: AceCamp, Bergans of Norway, Deuter, Easy Camp, EsbitHannahLomer, Light My Fire, Munkees, Matt, Maramont, Nikwax, Outwell, Pinguin, Petzl, Robens, Salomon, Trimm, Voyager, Sponser.

 

Suntem importatori unici si distribuitori in Romania pentru Bergans of Norway, brand norvegian cu traditie de peste un secol (din 1908), Ally Canoe, Munkees, AceCamp, Voyager.

Importatori si distribuitori autorizati pentru brandurile Warmpeace,Sea to Summit, Lomer, Hannah, Robens, Outwell, Easy Camp.

Distribuitori autorizati pentru Salomon, Masters, Petzl, Pinguin, Nikwax, Esbit, Light My Fire, Muntii Nostri.

 

Promisiunea noastra este aceea ca vom continua sa crestem alternativele disponibile in nisa noastra de activitate pentru ca iubitorii muntelui si cei care adopta un stil de viata sanatos sa poata beneficia de calitate la cel mai bun pret.

Va incurajam sa ne vizitati in mediul online si fizic la Brasov, si sa ne oferiti feedback-ul dvs. la adresa contact@proalpin.ro
In plus, consultantii nostri se vor asigura ca primiti intotdeauna raspunsuri optime, intr-un timp cat mai scurt, garantand calitatea recunoscuta a producatorilor mentionati.

Va uram Bun venit ! si va incurajam sa verificati noile promotii ProAlpin!

 

S.C. ALPIN BOX S.R.L.

Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 50, loc. Cristian, jud. Brasov

cod postal. 507055

Tel: 0729 138 955

Reg. Com. J8/2307/05.07.2019

CUI: RO41358554

IBAN: RO91INGB0000999909283531

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti