Extractor capusa Care Plus Ticks-2-Go

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Accesorii

Descriere

Acest extractor pentru capuse exclusiv conceput are doua crestaturi de dimensiuni diferite pentru eliminarea capuselor. Apucati capusa din spatele capului si trageti-o afara. Cu ajutorul dispozitivului de indepartare a capuselor puteti elimina chiar si cele mai persistente capuse usor si complet, adica inclusiv capul și picioarele.

Acest extractor de capuse nu exercita presiune asupra capusei. Este folositor si la extragerea spinelor sau a acului cu sacul de venin ce ramane in piele dupa intepatura de albina.

Dispozitivul de indepartare a capuselor poate fi usor atasat de cheia dvs. O parte din capuse nu transmit boli si nici nu determina aparitia unor probleme grave de sanatate gazdei. Altele insa (aproximativ 10%), sunt infectate cu bacterii Borreliose si reprezinta principalul vector al bolii Lyme sau al unui tip particular de menigoencefalita. Ajungand in piele, capusa injecteaza bacteriile in corp. Muscaturile lor sunt indolore, de aceea prezenta lor nu este simtita de catre gazda. Cele mai multe cazuri apar primavara si vara, pana toamna tarzie.

Boala Lyme, daca nu este tratata corect, poate cauza simptome severe in muschi, articulatii, sistemul nervos central, si inima. Prin urmare, este foarte important sa fie indepartata capusa, cat mai repede posibil. Daca se poate, in termen de 8-24 de ore, astfel reducand riscul de infecţie la minim.

Capusele sunt insecte parazite, de dimensiuni foarte mici, insa vizibile cu ochiul liber. Cele tinere au 6 picioare (3 perechi), cele mature au 4 perechi. Masculii sunt negri, femelele sunt negre cu abdomenul rosu. Singura cale de a infecta o noua gazda este contactul fizic (ele nu sar, nu zboara, dar se ataseaza de corpul victimei). Se gasesc de obicei in iarba inalta si de acolo trec direct pe tegumente.

Specificatii

Producator Care Plus
Greutate (kg) 0.0250
Dimensiune (cm) 3 x 8 x 13,5
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5