Frontala Black Diamond Storm model 2011

(1)

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Modelul nou de frontala prezinta LED TriplePower cu putere de 3Watt si 4 LEDuri SinglePower ce atinge o putere maxima de 100 lumeni.

Bate la 70 de metri si rezista la 200 ore de functionare continua.

Este rezistenta la apa si are 4 baterii AA incluse.

Greutate 110 g.

Culorile disponibile: portocaliu, negru si alb.

Specificatii

Greutate (kg) 0.1100
Producator Black Diamond
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

1 Review-uri

Evaluare generala
(calculat din 1 evaluari)
  1. o frontala excelenta

    Trims de Camil Alexandru in data de March 22, 2012

    Ca frontala de trekking, hiking, poate chiar catarare, este in mod clar printre cele mai bune. Nu am gasit pana acum o frontala perfecta, si are si aceasta mici neajunsuri: este putin cam grea (are 4 baterii), interfata de utilizare putea fi gandita mai bine, banderola este putin mai lunecoasa decat la alte frontale.
    Partile bune: are foarta multa lumina, poate chiar mai mult decat este necesar, are functia de dimming, adica lumina poate fi reglata la orice nivel se doreste, este foarte bine construita, este etansa (capacul se inchide cu un mic surub), are durata de viata a bateriilor foarte buna, mai ales cand se foloseste dimming, are 4 baterii, nu 3, cum au cele mai multe frontale si bateriile se vand cate 4. Are radiator la LED pentru a-i prelungi durata de viata si o extensie a radiatorului e in compartimentul bateriilor sa le dea putina caldura iarna. Chiar foarte bine construita lanterna.
    In concluzie, o frontala excelenta si pretul este pe masura. La un pret mai rezonabil se pot achizitiona frontale foarte bune, care pot fi folosite la aceleasi activitati. Storm e pentru atunci cand se doreste ceva mai mult.

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5