Geaca Pinguin Laser

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Geaca Pinguin Laser unisex recomandata in activitati montane diverse precum ture de munte, alpinism sau drumetie. Tehnica, geaca e realizata din material dublu laminat cu membrana Gelanots si captuseala din plasa. 

Exteriorul este rezistent la abraziune iar zonele cele mai solicitate precum coatele si umerii prezinta consolidari cu material foarte rezistent la abraziune (comparativ Cordura) si anume Nylon 6.6 Stretch. Acets material sporeste mobilitatea si asigura durabilitate.

Modelul Laser de la Pinguin este impermeabil (20 000 mm H2O) si functional fiind prevazut cu 2 buzunare frontale, 2 buzunare la piept si 1 buzunar la maneca cu fermoare impermeabile. Fermoarul principal este de asemenea rezistent la apa, cu deschidere in 2 directii. Gluga, talia si mansetele sunt reglabile iar protectia pentru zapada este detasabila.

Gelanots XP este o membrana laminata utilizata la imbracamintea sport. Aceasta confera protectie sporita la vant si ploaie si in acelasi timp mentine temperatura normala corpului indiferent de activitatea fizica desfasurata. Aceasta membrana a fost desfasurata pentru activitati outdoor sport.

Nylon 6.6 Stretch are o durabilitate excelenta, rezistenta la abraziune (comparativ cu Cordura) si este utilizat in partile cele mai solicitante ale imbracamintii. Proprietatea de intindere a materialului sporeste mobilitatea.Pentru izolatie termica sporita, geaca poate fi combunata cu un polar pe dedesupt.

Avantaje geaca Pinguin Laser:

- geaca tehnica, unisex
- material dublu laminat cu membrana Gelanots si captuseala din plasa
- zone consolidate (umeri, coate) cu material stretch nylon 6.6 (rezistenta la uzura comparativ cu cordura)
- mobilitate, durabilitate si impermeabilitate (20 000 mm H2O)
- functionalitate (2 buzunare frontale, 2 buzunare la piept, 1 buzunar pe maneca)
- fermoare impermeabile, waterproof
- gluga, talie, mansete reglabile
- protectie zapada detasabila

Specificatii

Producator Pinguin
Pentru Barbati Femei
Rezista la apa DA
Respirabilitate DA
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5