Geaca Zajo Icon Snow DX Lady

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Geaca Zajo Icon Snow DX Lady de ski realizata din material Dermizax Toray (respirabil - 10 000 g/m2/24 h, impermeabil - 20 000 mm H2O).

Din punct de vedere tehnic, geaca prezinta buzunare laterale cu fermoar, buzunare la piept, buzunar interior si buzunar pe maneca cu fermoare tip YKK. Este dotata cu gluga detasabila si reglabila si cu mansete reglabile cu interior lycra. Cusaturile sunt sudate iar talia se ajusteaza cu snur. In plus, geaca are protectie pentru zapada, sistem de atasare a pantalonilor, coate preformate si clip pentru chei.

Modelul de geaca Icon Snow DX Lady de la Zajo este waterproof indiferent de activitatile desfasurate, asigura respirabilitate exceptionala si nu premite corpului sa transpire. Foarte rezistenta si flexibila, asigura un confort sporit ori de cate ori este utilizata.

Materialul Dermizax Toray este usor de intretinut si placut la contactul cu pielea, asigura o impermeabilitate de 20 000 mm H2O si respirabilitate de 10 000 g/m2/24 h.

Avantaje geaca Zajo Icon Snow DX Lady:

- material de calitate superioara Dermizax Toray (impermeabilitate 20 000 mm H2O si respirabilitate de 10 000 g/m2/24 h.)
- tehnica: buzunare laterale, piept, interioare si pe maneca cu protectie waterproof
- protectie interioara pentru zapada
- sistem de atasare a pantalonilor
- coate preformate, clip pentru chei
- usor de intretinut, confortabila, flexibila si rezistenta.
- nu permite corpului sa transpire

 

* Acest model de geaca nu se mai fabrica momentan.

Specificatii

Producator Zajo
Pentru Femei
Greutate (kg) 0.9280
Rezista la apa DA
Respirabilitate DA

Tabel marimi

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5