Geaca Zajo Valle Lady

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Geaca Zajo Valle Lady realizata din 2 straturi cu izolatie termica excelenta, recomandata pentru activitatile sportive, dar si pentru utilizare in oras. Designul este tehnic insa prezinta elemente de finete apreciate de doamnele si domnisoarele purtatoare cum ar fi talia cambrata. (cateva detalii gasiti in articolul despre geci de iarna)

Un alt aspect apreciat este acela ca, desi nu este voluminoasa, geaca izoleaza termic foarte bine datorita interiorului plusat, respectiv a exteriorului cu rezistenta la vant si apa.

Prezinta detalii tehnice precum cusaturi sudate, gluga ajustabila si detasabila, ventilatii sub brat, buzunar mare interior, buzunar cu fermoar interior si fermoar YKK pe toata lungimea.

Materialele sunt din categoria 360 VERTIGO unde intra textile acoperite cu poliuretan care asigura eliminarea eficienta a transpiratiei. Materialele 360 VERTIGO prezinta o impermeavilitate intre 10 000 mm si 14 000 mm H2O.

In plus, mai sunt utilizate si materiale THERMOLITE care asigura izolatie termica si confort in sezonul rece chiar daca este un material extrem de usor. Thermolite asigura caldura si confort fara sa adauge greutate in conditii de umiditate.

Avantaje geaca Zajo Valle Lady:

- materiale tehnice excelente 360 VERTIGO si THERMOLITE 
- impermeabilitate 10 000 mm, pana la 14 000 mm H2O
- respirabilitate mare
- izolatie termica in 2 straturi
- interior plusat
- cusaturi sudate, gluga ajustabila si detasabila
- ventilata si functionala (buzunare mari, cu fermoare YKK)
- elimina eficient transpiratia

Specificatii

Producator Zajo
Pentru Femei
Greutate (kg) 0.8200
Rezista la apa DA
Respirabilitate DA
Material Nylon, Poliester

Tabel marimi

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5