Geanta Maramont Temmper

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Geanta Maramont Temper este creata pentru transportul laptopului si pentru activitatile urbane zilnice. Aspectul este al unei genti sport de oras, insa compartimentul special de laptop este captusit suplimentar sa ofere protectie la socuri pe toata durata transportului, fara a impacta in vreun fel designul si functionalitatea acestei genti de laptop.

Acest model de geanta sport prezinta buzunare interioare si exterioare cu sistem de inchidere cu fermoar YKK, iar buzunarele sunt special compartimentate pentru o mai buna organizare a continutului. Astfel veti gasi compartimente speciale pentru agenda, pixuri, telefon si alte articole.

Modelul Tenmper de la Maramont este realizat din materiale ezistente la uzura, Nylon 200D si Cordura, material deosebit de rezistent utilizat in genere la rucsaci de munte. Este prevazuta cudispozitive pentru agatat accesorii, iar pentru facilitarea transportului are un maner ergonomic si bretea reglabila cu suport pentru umar.

Varianta de geanta de laptop Temper este propusa pentru barbati si prezinta garantia producatorului Maramont de 36 luni.

Avantaje Geanta Maramont Temper:

- design compact
- bretele reglabile pentru facilitare transport
- buzunar laptop captusit
- dublare material Cordura
- garantie 36 luni
- fermoare YKK, accesorii Duraflex
- compartimente pentru organizare continut

Specificatii

Producator Maramont
Material Nylon 200 D / Dyneema / Cordura
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5