Gel Sponser Liquid Energy PLUS 35g

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

LIQUID ENERGY PLUS este un super concentrat energetic sub forma lichida si cu gust neutru. Plicul de 35g contine 100 kcal de energie pura, extrem de digerabila. Contine in plus, ingrediente functionale precum: cofeina, taurina, inositol si vitamine necesare asimilarii acestui aport de energie.
Efectul stimulant al cofeinei este incontestabil: mareste capacitatea de concentrare, accelereaza metabolismul grasimilor imbunatateste contractia musculara. LIQUID ENERGY PLUS este un produs ce se adreseaza sportivilor de anduranta, dependenti de un aport energetic constant. Dar, ca sursa de energie usor asimilabila, este ideal si pentru sporturile de forta si jocurile sportive.
Combinatia echilibrata a diferitelor tipuri de glucide cu asimilare rapida si lenta asigura o eliberare esalonata de energie. Sodiul accelereaza absorbtia glucidelor in organism, iar potasiul este necesar la metabolizarea acestora.

Ingrediente functionale continute intr-un plic (35g):
Cafeina: 25 mg
Taurina: 210 mg

Avantaje:
Eliberare prelungita de energie gratie gamei echilibrate de zaharuri
Cea mai buna digestibilitate posibila
Disponibil la saculeti de 35g sau la tuburi de 70g
Rezistent la diferentele de temperatura. Nu ingheata iarna!
Gust usor si agreabil de miere

Utilizare:
Se ia 1 saculet chiar inainte de inceperea efortului si apoi 2 saculeti pe ora. Beti suficiente lichide, aproximativ 200ml dupa fiecare portie. In timpul eforturilor ce depasesc 3 ore cresteti dozarea potrivit nevoilor individuale.

Specificatii

EAN 7611174171149
Producator Sponser
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5