Gel Sponser Liquid Energy PLUS 70g - Cola / Lemon

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Suplimente nutritive

Descriere

LIQUID ENERGY PLUS va asigura energie foarte concentrata, rapid disponibila, sub forma lichida, care vine la tub de 70g. Surse diferite de carbohidrati furnizeaza energie imediat cat si intr-o forma de lunga durata. Ingredientele functionale, un aport usor dozabil si toleranta optima completeaza acest gel cu carbohidrati. Incearca-l si vei fi mai aprope de performantele de top!

INGREDIENTE SPECIALE:
LIQUID ENERGY PLUS contine sodiu si potasiu, precum si cofeina. Efectul stimulant al cofeinei este incontestabil: mareste capacitatea de concentrare, accelereaza metabolismul grasimilor imbunatateste contractia musculara, (aroma neutra are in plus: taurina si inositol). O doza de 75 mg cofeina sustine concentratia si atentia. Izomaltuloza continuta este metabolizata similar cu zaharoza, dar mai lent. Ca urmare, efectul glicemic este mult mai scazut, iar nivelul glicemiei ramane mai stabil. Prin urmare, glucoza si energia sunt disponibile organismului pentru o perioada mai lunga de timp.

AVANTAJE:
Eliberare prelungita de energie gratie gamei echilibrate de zaharuri
Cea mai buna digestibilitate posibila
Fara lactoza si fara conservanti
Disponibil la tuburi de 70g
Sistem foarte simplu de deschidere si inchidere
Rezistent la diferentele de temperatura, nu ingheata iarna!
Gust agreabil de cola si lamaie

UTILIZARE:
Se ia ½ tub sau 1 saculet chiar inainte de inceperea efortului si apoi un tub sau 2 saculeti pe ora. Beti suficiente lichide, aproximativ 200ml dupa fiecare tub. In timpul eforturilor ce depasesc 3 ore cresteti dozarea potrivit nevoilor individuale.

Specificatii

EAN 7611174173235
Producator Sponser
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5