Ghete de munte Dolomite Steinbock Approch GTX - Negru

Descriere

BOCANCI DE MUNTE DOLOMITE STEINBOCK APPROACH GTX 

Ghete tehnice , versatile, concepute pentru drumetii pe trasee accidentate si approach montan, pe distante lungi, ideale pentru parcurgerea potecilor stancoase ce se incheie la limita unde incepe catararea specifica disciplinelor de alpinism / escalada.

Talpa este semirigida (rigiditate medie sustinuta de insertia din TPU - termoplastic poliuretan) cu amortizare EVA pe toata lungimea ei. Ca talpa exterioara s-a folosit Vibram® Steinbock , o talpa ce iti va oferi aderenta si stabilitate pe teren accidentat.

Upper-ul este realizat din piele Suede de 1.6 / 1.8 mm cu protectie de cauciuc la varf si in zona calcaiului iar manseta de deasupra gleznei este realizata din material textil elastic care faciliteaza rularea piciorului si previne oboseala prematura in parcurgerea distantelor lungi.

Tot in partea de sus avem o mini prelungire a mansetelor, asemenei parazapezilor, in acest caz avand rol de protectie impotriva pietrisului si nisipului.

La interior avem captuseala cu membrana impermeabila si repirabila Gore-Tex® Sierra, un material tehnic cu pori microscopici (micro-pori) avand dimensiuni de 20.000 de ori mai mici decat picatura de apa, reusind astfel sa blocheze patrunderea apei in stare lichida in bocanc dar in acelasi timp fiind de 700 de ori mai mari decat moleculele vaporilor, permitand evacuarea transpiratei si pastrarea piciorului uscat. Versiunea Gore-Tex® Sierra ofera in acelasi timp si o izolare termica medie.

Cracteristici :

  • Upper din piele Suede 1.6/1.8 mm si material textil elastic.
  • Membrana Gore-Tex® Sierra – impermeabilitate, respirabilitate si izolare medie.
  • Protectie cauciucata la varf si calcai.
  • Talpa Exterioara: Vibram® Steinbock de rigiditate medie si stabilitate + insertie strat TPU pentru control la torsiune.
  • Amortizare: spuma EVA si PU in zola calcaiului.
  • Brant anatomic din EVA
  • Mansete elastice cu protectie impotriva pietrisului si nisipului.
  • Greutate aprox: 620g

Specificatii

Producator Dolomite
Greutate (kg) 0.6200
Talpa Vibram
Pentru Barbati
Activitate Drumetie Trekking
Culoare Negru
Membrana Gore-Tex
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5