Ghete munte Dolomite Steinbock Low - Negru

Descriere

GHETE MUNTE DOLOMITE STEINBOCK LOW GTX

Semighete tehnice, versatile, varianta low a modelului Steinbock HP, concepute pentru drumetii pe trasee accidentate si approach montan, pe distante medii si lungi, ideale pentru parcurgerea potecilor stancoase ce se incheie la limita unde incepe catararea specifica disciplinelor de alpinism / escalada

Talpa este semirigida (rigiditate medie sustinuta de insertia din TPU - termoplastic poliuretan) cu amortizare EVA pe toata lungimea ei. Ca talpa exterioara s-a folosit Vibram® Steinbock , o talpa ce iti va oferi aderenta si stabilitate pe teren accidentat.

Upper-ul este realizat din piele Suede de 1.6 / 1.8 mm cu protectie de cauciuc la varf si in zona calcaiului iar profilul jos (low cut) faciliteaza rularea piciorului si previne oboseala prematura in parcurgerea distantelor lungi.

La interior avem captuseala cu membrana impermeabila si repirabila Gore-Tex® Performance Comfort, un material tehnic cu pori microscopici (micro-pori) avand dimensiuni de 20.000 de ori mai mici decat picatura de apa, reusind astfel sa blocheze patrunderea apei in stare lichida in bocanc dar in acelasi timp fiind de 700 de ori mai mari decat moleculele vaporilor, permitand evacuarea transpiratei si pastrarea piciorului uscat.

Caracteristici :

  • Upper din piele Suede 1.6/1.8 mm si Microfibra.

  • Membrana Gore-Tex® Performance Comfortimpermeabilitate, respirabilitate.

  • Protectie cauciucata la varf si calcai.

  • Talpa Exterioara: Vibram® Steinbock de rigiditate medie si stabilitate + insertie strat TPU pentru control la torsiune.

  • Amortizare: spuma EVA si PU in zola calcaiului.

  • Brant anatomic din EVA

  • Greutate aprox: 521g

Specificatii

Producator Dolomite
Greutate (kg) 0.5210
Pentru Barbati
Activitate Ciclism Drumetie Trekking
Culoare Negru
Membrana Gore-Tex
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5