Caciuli

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

2 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

2 Produse

Caciula e un accesoriu simplu, usor de purtat care nu ar trebui ignorat indiferent de activitatea desfasurata: ski, drumetie, alergare sau pur si simplu uz cotidian in oras, iarna.

Protejarea capului in sezonul rece este obligatorie pentru echilibrul termic al organismului.Pierderile de caldura de la nivelul capului duc la constrictia vaselor sanguine ale extremitatilor,  pentru a iriga si proteja organele vitale.

Drept urmare, veti resimti frig nu doar la nivelul capului dar si la maini si picioare, chiar daca purtati manusi si sosete groase. Purtarea caciulii previne aceste efecte nedorite, completand imbracamintea si asigurand izolarea termica a capului.

Poti opta pentru o caciula din lana merinos 100%, caciula din material sintetic tehnic precum acrilul, poliesterul, polartec sau o combinatie a lor, imbinand caracteristicile tehnice ale materialelor in aceeasi tesatura dar cu o buna rezistenta mecanica.

La ProAlpin gasesti caciuli calduroase din Polartec de la Warmpeace, caciuli Hannah , caciuli Buff si caciuli din lana merinos de la Bergans of Norway. Avem modele dedicate pentru ski, drumetie sau uz cotidian, in culori si modele variate, cu greutate mica si cu un grad de confort ridicat.