Cămăși

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

Camasile de drumetie imbina aspectul casual, urban cu functionalitatea materialelor tehnice facand posibila purtarea lor in activitatile outdoor fara a face sacrificii la capitolul confort.

La ProAlpin gasesti atat camasi cu maneca lunga cat si camasi cu maneca scurta de la producatorii Warmpeace si Bergans of Norway.

Materialele folosite aisgura respirabilitate, elasticitate, uscare rapida si senzatie placuta in contact cu pielea.

Camasile Warmpeace sunt construite din materialul Smile Skin, un amestec de materiale sintetice cu bumbac organic si fibre naturale de kapok, rezultand o tesatura caracterizata prin elasticitate, respirabilitate, uscare rapida, toleranta foarte buna la nivelul pielii dar fara a sacrifica rezistenta, capacitatea de pastrare a formei si intretinerea usoara.

Camasile Bergans of Norway se gasesc in varianta 100% bumbac organic sau in varianta din material sintetic – potrivite si pentru uzul urban dar si pentru activitatile outdoor.

Folosirea bumbacului organic si a materialelor reciclate reduce considerabil impactul asupra mediului, un aspect de maxima importanta pentru producatorii Bergans of Norway si Warmpeace.