Geci windstopper

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Gecile windstopper sunt geci care blocheaza vantul, au greutate scazuta si ajuta la pastrarea echilibrului termic.

Fiind geci fara captuseala, este recomandat ca windstopperele sa se combine cu un strat termic, intrucat ele au rolul strict de a bloca vantul, nu si rol de strat termic.

Se combina foarte bine in sistemul de imbracaminte in straturi (layering), in special pe vreme uscata, in conditii de vant. Se pot combina cu un tricou, o bluza de corp sau un fleece, iar in zilele mai friguroase cu o geaca cu puf sau un fleece mai gros.

Gecile windstopper pot fi folosite in drumetii, ciclism, alergare, ski si in tinutele casual, existand modele croite pentru fiecare activitate.

De ce alegem sa purtam geci softshell?

La temperaturi de sub 11 grade Celsius, vantul influenteaza modul in care corpul percepe temperatura exterioara, ea fiind resimtita ca fiind mult mai scazuta decat temperatura efectiva.

O geaca windstopper modifica aceste variabile in favoarea dumneavoastra, ajutand la mentinerea constanta a confortului termic sub actiunea vantului.

Geaca windstopper este un articol de imbracaminte versatil, care nu va ramane uitat pe un umeras in dulap, fiind potrivit de purtat in orice anotimp al anului, fie in activitati outdoor, fie in tinutele de oras.