Întreținere îmbrăcăminte

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

8 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

8 Produse

Intretinere imbracaminte de munte

Imbracamintea tehnica este parte din echipamentul de munte si are proprietati speciale care iti tin de cald, te protejeaza de vant si ploaie.

Echipamentele de munte, fie ele articole de imbracaminte sau incaltaminte, au nevoie de o intretinere corespunzatoare pentru a le pastra caracteristicile si a le mentine in conditii corespunzatoare cat mai mult timp.

Odata cu aparitia imbracamintei din materialele tehnice cu membrane (Goretex, eVent, Dermizax, Sympatex, Resstex, etc.) s-au dezvoltat si solutii de intretinere corespunzatoare.

In aceasta categorie gasesti solutii de curatare pentru imbracaminte de munte (geci, softshel / windstopper, polare, tricouri, pantaloni / suprapantaloni) care necesita curatare cu solutii speciale, care mentin si sporesc gradul de impermeabilitate, respirabilitate si aspectul.

Aceste produse de curatare si intretinere pentru echipamente de munte, se pot utiliza la spalarea manuala ori la masina automata (in functie de sprecificatiile produsului) oferind protectie pe termen lung.

Poti afla mai multe in articolul Solutii de curatare si impermeabilizare a echipamentului de munte sau despre intretinerea gecilor cu puf.

Pentru protectia echipamentului tau de munte, poti achizitiona din magazinul ProAlpin Brasov sau online de pe ProAlpin.ro o gama diversa de solutii de curatare imbracaminte de munte, detergenti pentru geci cu puf, detergent pentru geci cu membrana, solutii de impermeabilizare, produse de intretinere, de la branduri cunoscute precum Nikwax sau Aku.