Pantaloni trekking si drumetii montane - Producator: Bergans of Norway

Pozitie
Set Descending Direction

80 pe pagina

5 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

80 pe pagina

5 Produse

Bergans of Norway, brand norvegian cu o experienta de peste 100 de ani in dezvoltarea si productia de echipament montan. Se remarca in fiecare an prin inovatie si calitate, fiind de asemenea primul producator care a realizat rucsacurile cu format anatomic.

Gama larga de produse se adreseaza iubitorilor de expeditie, outdoor, vanatoare, mountaineering, ski. Te echipeaza complet cu imbracaminte, corturi, saltele, saci de dormit si rucsacuri.

Produsele Bergans of Norway sunt testate de membrii echipei in conditiile cele mai solicitante, cum sunt expeditiile. Acestea sunt concepute pentru a oferi confort maxim si protectie indiferent de situatie.

Expeditiile sunt o traditie pentru Bergans, explorarea regiunilor polare de catre aventurieri s-au incheiat cu succes datorita unui echipament performant, rezistent conditiilor extreme.

O echipa de experti si aventurieri contribuie la realizarea fiecarui produs in parte. Dezvoltarea echipamentului implica echipa Bergans, iubitori ai sporturilor extreme, sporturilor outdoor. Curaj, expertiza, talent si o vointa de fier care duc la un feedback constant asupra echipamentului utilizat.

Geci si pantaloni de munte waterproof, windproof care-ti permit sa te misti confortabil!

Categoria de imbracaminte include geci si pantaloni cu 100% protectie la ploaie, vant si frig. Alege-le in functie de activitate si de sezon. Imbracamintea termica intermediara are la baza imbracamintea din polartec si gecile cu puf. Se potrivesc ca strat intermediar sau strat exterior. Alege sa utilizezi pantalonii si gecile softshell de la Bergans.