Suprapantaloni

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

 • -41%
  Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX W - Pacific green Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX W - Pacific green

  Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX W - Pacific green


  Special Price: 998,00 lei

  Regular Price: 1.699,00 lei

 • -41%
  Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX - Green Moss Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX - Green Moss

  Pantaloni ski de tip shell Ortovox Ortler 3L Dermizax NX - Green Moss


  Special Price: 998,00 lei

  Regular Price: 1.699,00 lei

 • -42%
  Suprapantaloni Hannah Belen Lady - Anthracite II

  Suprapantaloni Hannah Belen Lady - Anthracite II


  Special Price: 322,00 lei

  Regular Price: 558,00 lei

 • -41%
  Suprapantaloni Hannah Alary - Negru Suprapantaloni Hannah Alary - Negru

  Suprapantaloni Hannah Alary - Negru


  Special Price: 342,00 lei

  Regular Price: 578,00 lei

 • -40%
  Suprapantaloni Hannah Belen Lady - Negru Suprapantaloni Hannah Belen Lady - Negru

  Suprapantaloni Hannah Belen Lady - Negru


  Special Price: 322,00 lei

  Regular Price: 537,00 lei

 • -39%
  Suprapantaloni Hannah Alary - Anthracite II

  Suprapantaloni Hannah Alary - Anthracite II


  Special Price: 342,00 lei

  Regular Price: 558,00 lei

 • -49%
  Suprapantaloni Hannah Mirage - Antracit Suprapantaloni Hannah Mirage - Antracit

  Suprapantaloni Hannah Mirage - Antracit


  Special Price: 777,00 lei

  Regular Price: 1.534,00 lei

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Suprapantalonii sunt o componenta esentiala ce nu trebuie sa lipseasca din rucsacul unui drumet. Cu o greutate scazuta si posibilitate de rulare la dimensiuni reduse, nu exista o scuza care sa ne scuteasca de purtarea lor in rucsacul de drumetie, avand potentialul de a ne feri de situatii care ne-ar putea aduce in pragul hipotermiei.

Asemeni gecilor hardshell, suprapantalonii sunt realizati dintr-o membrana impermeabila si respirabila, avand cusaturile lipite si cu un croi lejer care sa permita imbracarea rapida, tragerea lor peste pantalonii obisnuiti de trekking in momentele in care suntem surprinsi de ploaie sau chiar si cand avem nevoie de protectie suplimentara impotriva vantului.

Ei poti fi purtati inca de la inceputul turelor de drumetie desfasuate pe vreme mohorata sau cand inaintam prin zone cu vegetatie umeda, inclusiv dupa incetarea ploii sau dupa o zi ploioasa, oferind asadar si protectie in portiunile de traseu noroioase.

Impermeabilitatea suprapantalonilor este suficienta pentru a ne proteja de umiditatea din exterior, insa pentru a evita umiditatea rezultata din condens, e necesar ca membrana suprapantalonilor sa fie si respirabila, adica sa permita evacuarea vaporilor.

Ca mod de cosntructie, suprapantalonii pot avea constructie clasica sau pot avea fermoar pe toata lungimea laterala a cracului, permitand imbracarea facila fara ca bocancii sa constituie un impediment.

Pentru protectie buna care sa faca fata inclusiv intemperiilor abundente, se urmaresc valori de impermeabilitate de minim 20000 mm, aceste valoari putand creste in functie de numarul de straturi de membrana laminate. Ca exemplu, membrana Dermizax ajunge la un minim de 20000 mm pe strat si cu o respirabilitate cel putin egala.

Indiferent de modelul pentru care optam, suprapantalonii trebuie priviti ca echpament esential, cu un loc bine definit in rucsacul de drumetie, gata sa ne protejeze de capriciile vremii.