Tricouri

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

15 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

15 Produse

 

Tricoul este o componenta de nelipsit din tinuta oricaruia dintre noi, indeosebi in sezonul cald, atat in mediul outdoor cat si in mediul urban.

La ProAlpin gasesti tricouri cu maneca scurta si tricouri cu maneca lunga din materiale sintetice tehnice, respirabile, cu uscare rapida si protectie UV dar si tricouri din bumbac organic, respirabil, hipoalergenic.

Tricourile Bergans of Norway au in compozitie REPREVE®, un material obtinut din reciclarea sticlelor de plastic, fibrele otinute avand caracteristici tehnice foarte bune: respirabilitate, uscare rapida, toleranta buna la nivelul pielii.

Pentru cei care prefera fibrele naturale, exista variantele din bumbac 100% sau bumbac organic 95% cu elastan 5%. Bumbacul organic este respirabil, hipoalergenic iar cultivarea, recoltarea si prelucrarea bumbacului organic se fac in mod sustenabil, cu impact minim asupra mediului.

Tricourile Bergans of Norway si Hannah pot fi folosite atat in activitati outdoor cat si in tinutele urbane, cotidiene, inclusiv in sezonul rece, ca prim strat / strat de baza (baselayer).