Imbracaminte de corp

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

16 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

16 Produse

 

Imbracamintea de corp este esentiala indiferent de sezon, fie purtata individual, fie in sistemul in straturi (layering).

Rolul imbracamintei de corp este unul major in sistemul layering, intrucat este stratul care intra in contact direct cu pielea, fiind astfel responsabila cu termorelgarea, preluarea umiditatii rezultata din transpiratie si eliminarea ei la exterior.

Dupa tipul materialului folosit, avem urmatoarele categorii: imbracaminte de corp din material sintetic si imbracaminte de corp din lana merinos.

Imbracamintea de corp din material sintetic Cool Plus - are capacitate buna de termoreglare, se usuca rapid, intretinerea este relativ simpla si poate fi utilizata in diverse activitati: ski, drumetie, ciclism.

Imbracamintea de corp din lana merinos are avantajele proprietatilor lanii merinos, nu retine mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, are capacitatea de termoreglare, tine cald chiar si cand este uda, se usuca rapid, este fibra 100% naturala.

La ProAlpin gasesti imbracaminte de corp din lana merinos de la Bergans of Norway si imbracaminte de corp din material tehnic sintetic Cool Plus de la producatorul ceh Hannah Outdoor.