Îmbrăcăminte de corp

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Imbracamintea de corp

Imbracamintea de corp este importanta, indiferent de sezon, fie purtata individual, fie in sistemul in straturi (layering).

Rolul imbracamintei de corp este unul major in sistemul layering, intrucat este stratul care intra in contact direct cu pielea, fiind astfel responsabila cu termoreglarea termperaturii corpului, preluarea umiditatii rezultata din transpiratie si eliminarea acesteia catre exterior.

Dupa tipul materialului folosit, imbracamintea de corp poate fi incadrata in doua categorii: imbracaminte de corp din material sintetic si imbracaminte de corp din lana merinos.

Imbracamintea de corp din material sintetic are capacitate buna de termoreglare, se usuca rapid, se intretine simplu si poate fi utilizata atat in activitati outdoor cat si indoor, foarte diverse: ski, drumetie, ciclism, alergare, alpinism, bouldering, etc.

Imbracamintea de corp din lana merinos are avantajele proprietatilor lanii merinos, nu retine mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, are capacitatea foarte buna de termoreglare, tine cald chiar si cand este uda, este o fibra 100% naturala.

La ProAlpin gasiti imbracaminte de corp din lana merinos si imbracaminte de corp din material tehnic sintetic de la brandurile Hannah, Sensor si Rafiki.