Bluze de corp

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

Bluzele de corp 

Bluzele de corp sunt articole esentiale pentru sistemul de imbracaminte in straturi (layering) avand contact direct cu pielea, avand rolul de a prelua umiditatea si de a o elimina la exterior prin urmatarele straturi.

Exista doua mari categorii de bluze de corp dupa tipul materialului folosit.

Bluze de corp din lana merinos si bluze de corp din material sintetic.

  • Bluzele de corp din material sintetic au capacitate buna de termoreglare, se usuca rapid, intretinerea este simpla si permit utilizarea in diverse activitati: ski, drumetie, ciclism.
  • Bluzele de corp din lana merinos au avantajele lanii merinos: nu retin mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, au capacitatea de termoreglare, tin cald chiar si cand sunt ude, fibra este 100% naturala.

La ProAlpin gasiti bluze de corp din lana merinos, din materiale cu densitati diferite:

  • bluze de corp ultralight (densitate de 150 g/m2) - pot fi folosite in activitati solicitante, inclusiv alergare si indiferent de sezon, incusiv pe timpul verii, potejandu-ti bratele de arsuri solare.
  • bluze de corp lightweight (190-220 g/m2) - pot fi folosite in toate anotimpurile, asigurand un echilibru termic optim. Sunt recomandate in drumetii, ski sau purtare cotidiana.
  • bluze de corp de densitate medie-mare (290 g/m2) - recomandate in sezonul rece. Ofera un confort termic ridicat si pot fi folosite atat la ski, drumetii cat si in tinutele cotidiene, in special iarna.

De asemenea, pentru cei care nu tolereaza lana in contact direct cu pielea si totusi nu vor sa renunte la avantajele lanii merinos, exista variantele hibrid, bluze de corp hibrid care sunt compuse din 2 straturi, stratul interior fiind din poliester foarte respirabil iar stratul exterior fiind din lana merinos.

Indiferent de varianta preferata, bluza de corp reprezinta un articol care nu trebuie sa lipseasca din recuzita niciunui drumet, indiferent de anotimp.