Lenjerie de corp

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

 • -15%
  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Black Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Black

  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Black


  Special Price: 162,00 lei

  Regular Price: 191,00 lei

 • -15%
  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Blue

  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Blue


  Special Price: 162,00 lei

  Regular Price: 191,00 lei

 • -15%
  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Purple Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Purple

  Maiou femei Sensor 100% lana Merinos Active - Purple


  Special Price: 162,00 lei

  Regular Price: 191,00 lei

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse


La ProAlpin poti gasi lenjerie de corp din lana merinos, potrivita atat pentru utilizare in activitati outdoor cat si pentru uz cotidian, indiferent de anotimp.

Lana Merinos poate sa absoarba pana la 30% din greutatea proprie fara a se simti umezeala. De asemenea, nu retine mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, are capacitatea de termoreglare, se usuca rapid si este fibra 100% naturala.

In cazul lenjeriei de corp din lana merinos, densitatea materialului se incadreaza intre ultralight si lightweight. Spre exemplu, boxerii din lana merinos de la Bergans of Norway sunt confectionati fie din 100% lana merinos cu o densitate de 150 g/m2 pentru uz in orice anotimp, inclusiv vara, fie cu o densitate de 210 g/m2 pentru utilizare in sezonul rece.

Cu fibre de 18.5 microni, tesatura este una foarte fina iar toleranta la nivelul pielii este la un nivel ridicat. Cusaturile plate si finisajele sunt concepute astfel incat sa ai parte de confort optim in timpul purtarii intensive, aceasta fiind de altfel o caracteristica principala a imbracamintei de corp pentru uz outdoor.

Indiferent de conditiile de utilizare, lenjeria de corp din segmentul outdoor iti ofera un confort net superior celei obisnuite, atat prin caracteristicile materialelor folosite cat si prin calitatea constructiei si a finisajelor.

Bergans of Norway ridica stacheta, folosind materie prima de cea mai buna calitate iar prelucrarea lor este una atenta, eliminand substantele toxice din procesul de productie si asigurand astfel toleranta foarte buna la nivelul pielii cat si un impact minim asupra mediulu