Lenjerie de corp

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

1 Produse


La ProAlpin poti gasi lenjerie de corp din lana merinos, potrivita atat pentru utilizare in activitati outdoor cat si pentru uz cotidian, indiferent de anotimp.

Lana Merinos poate sa absoarba pana la 30% din greutatea proprie fara a se simti umezeala. De asemenea, nu retine mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, are capacitatea de termoreglare, se usuca rapid si este fibra 100% naturala.

In cazul lenjeriei de corp din lana merinos, densitatea materialului se incadreaza intre ultralight si lightweight. Spre exemplu, boxerii din lana merinos sunt confectionati fie din 100% lana merinos cu o densitate de 150 g/m2 pentru uz in orice anotimp, inclusiv vara, fie cu o densitate de 210 g/m2 pentru utilizare in sezonul rece.

Cu fibre de 18.5 microni, tesatura lenjeriei de corp din este una foarte fina iar toleranta la nivelul pielii este la un nivel ridicat. Cusaturile plate si finisajele sunt concepute astfel incat sa ai parte de confort optim in timpul purtarii intensive, aceasta fiind de altfel o caracteristica principala a imbracamintei de corp pentru uz outdoor.

Indiferent de conditiile de utilizare, lenjeria de corp din segmentul outdoor ofera un confort net superior celei obisnuite, atat prin caracteristicile materialelor folosite cat si prin calitatea constructiei si a finisajelor.