Pantaloni de corp

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

2 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

2 Produse

Pantalonii de corp

Pantalonii de corp sunt articole esentiale pentru sistemul de imbracaminte in straturi (layering) in timpul sezonului rece, aducand un plus de confort termic. Ei pot fi folositi la ski, in drumetii sau chiar in uzul cotidian pe timpul iernii.

Exista doua mari categorii de pantaloni de corp dupa tipul materialului folosit: pantaloni de corp din lana merinos si pantaloni de corp din material sintetic.

Pantalonii de corp din material sintetic - au capacitate buna de termoreglare, se usuca rapid, intretinerea este simpla si permit utilizarea in diverse activitati: ski, drumetie, ciclism.

Pantalonii de corp din lana merinos au avantajele lanii merinos: nu retin mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, au capacitatea de termoreglare, tin cald chiar si cand sunt ude, se usuca rapid, fibra 100% naturala.

La ProAlpin gasesti pantaloni de corp din lana merinos, de densitati diferite:

  • pantaloni de corp lightweight (190-220 g/m2).
  • pantaloni de corp de densitate medie-mare (290 g/m2) - ofera un confort termic sporit.

De asemenea, pentru cei care nu tolereaza lana in contact direct cu pielea si totusi nu vor sa renunte la avantajele lanii merinos, exista variantele hibrid, pantaloni de corp hibrid care sunt compusi din 2 straturi, stratul interior fiind din poliester foarte respirabil iar stratul exterior fiind din lana merinos.

Indiferent de varianta preferata, pantalonii de corp ofera un confort termic optim la nivelul picioarelor in timpul activitatilor din sezonul rece: drumetie, ski, uz cotidian.