Tricouri de corp

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

1 Produse

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

1 Produse

Tricouri de corp

Tricourile de corp sunt articole importante de luat in considerare in alegerea echipamentului de munte, fiind utilzate ca un prim strat de imbracaminte, care trebuie sa asigure respirabilitatea necesara, confort si directionare eficienta a transpiratiei.

Un tricou de corp trebuie sa aiba proprietati de termoreglare, respirabilitate buna, uscare rapida si toleranta buna la nivelul pielii.

In  functie de materiale din care sunt realizate, tricourile de corp pot fi clasificate in doua categrorii distincte: tricouri de corp din material sintetic sau tricouri de corp din lana merinos.

  • Tricourile de corp din material sintetic au capacitate buna de termoreglare, se usuca rapid, intretinerea lor este simpla si permit utilizarea in multiple activitati: ski, drumetie, ciclism.
  • Tricourile de corp din lana merinos au avantajele ce deriva din proprietatile lanii merinos: nu retin mirosurile neplacute la utilizare indelungata si efort intens, au capacitatea de termoreglare, tin cald chiar si daca se uda, fibra este 100% naturala.

La magazinul ProAlpin gasiti tricouri de corp de la brandurile Sensor si Hannah, potrivite atat pentru activitatile outdoor din sezonul cald cat si pentru purtarea ca prim strat in celelalte anotimpuri.