Veste

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Vestele sunt articole de imbracaminte foarte practice si versatile.

Ele poti fi purtate atat in activitati outdoor cat si in mediul urban, aducand un plus de confort termic in special in zona organelor vitale, fiind ideale cand dorim un plus de confort termic in zona toracelui dar vrem sa evitam supraincalzirea si in acelasi timp ne dorim pastrarea libertatii de miscare.

Vestele pot fi cu gluga sau fara gluga, mare parte dintre modele dispun de buzunare pentru pastrarea la indemana a diverselor accesorii sau pur si simplu pentru incalzirea mainilor.

Inchiderea lor se face in cele mai multe cazuri cu fermoar, fiind astfel usor de imbracat in caz de nevoie sau in cazul in care ne dorim niste buzunare suplimentare.

Ca materiale si umplutura folosite avem veste cu puf sau Primaloft, veste din fleece/polartec – ideale in sezonul rece sau veste tehnice din materiale softshell, versiuni foarte practice indiferent de sezon.

Printre atuurile importante ale vestelor se numara greutatea scazuta si volumul mic ocupat in rucsac, fiind astfel usor de transportat si gata de punere in uz in orce moment.

La ProAlpin gasesti veste cu puf si veste din polartec de la Warmpeace, veste cu Primaloft de la Bergans of Norway potrivite pentru sezonul rece sau pentru zilele racoroase din orice anotimp. De asemenea, poti gasi vestele din softshell cu protectie impotriva vantului , utilizabile pe parcursul intregului an, inclusiv in activitati dinamice precum alergare, ciclism – mountain biking, sped hiking si nu numai.