Ghete munte - Producator: Inov8

    Momentan nu există produse în această categorie.


Inov8 este o companie britanica care sustine pasiunea pentru alergare si pentru sporturi extreme. Acestia considera ca activitatea de running trebuie sa fie cat mai naturala, piciorul trebuie sa fie cat mai liber, sa nu fie constrans in miscare.

Compania Inov8 creaza incaltaminte care aduce confort si performanta insa pe langa aceasta, aportul trebuie adus de forta si puterea atletului.

Astfel, principiul Inov8 care sta la baza produselor este acela ca piciorul controleaza incaltamintea si nu invers.

Caracteristicile tuturor produselor Inov8 sunt: functionalitatea, simplitatea si greutatea redusa. In plus, produsele sunt create pentru a conferi atletului incredere si confort pentru a depasi orice obstacol in orice conditii.

Fiecare incaltaminte este realizata pentru a se adapta cu succes si pentru a oferi performanta in functie de tipul de teren. Varietatea de incaltaminte presupune varietate de materiale, forme si tipuri de tehnologii.

Produsele sunt testate de catre echipa de atleti Inov8, intr-o serie de activitati din intreaga lume, inclusiv alergare montana, alergare pe asfalt, competitii sau antrenamente. Pasiunea pentru running si produsele inovatoare se dezvolta de la an la an, dat fiind si faptul ca noutatile nu intarzie sa apara.

Incaltamintea Inov8 asigura performanta, durabilitate si un model pentru fiecare stil de alergare.

Brandul Inov8 isi clasifica produsele in functie de tehnologia utilizata pentru TALPA:

Off Trail: Oroc, Mudclaw, X-Talon, Bare-Grip
Trail: Roclite, Trailroc, Terrafly
Fast & Lite: Terroc, Roclite
Road: Road-X, Road-X Lite, Bare-X Lite, Bare-X, Road-X Treme
X-Over: F-Lite Natural, F-Lite Precision, Bare-XF