Întreținere încălțăminte

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

4 Produse

Intretinere incaltaminte de munte

Ti-ai achizitionat echipament de munte? Indiferent daca e vorba  de imbracaminte, bocanci, ghete sau corturi, toate sunt realizate cu materiale tehnice: piele (Suede, Nubuck), membrana (Sympatex, Gore-Tex, Mertex), softshell / windstopper, polartec, care au nevoie de o intretinere corespunzatoare pentru a le pastra caracteristicile si a le mentine in conditii de utilizare optima cat mai mult timp.

Modul in care este curatata si intretinuta incaltamintea de munte prelungeste durata de viata si mentine proprietatile bocancilor si ghetelor de munte: gradul de impermeabilitate, respirabilitatea si aspectul (care trebuie sa fie ca nou indiferent de numarul de spalari).

Pentru protectia echipamentului tau de munte, poti achizitiona din magazinul ProAlpin Brasov sau online de pe ProAlpin.ro o gama diversa de solutii pentru curatarea si intretinerea incaltamintei de munte precum: solutie pentru intretinere incaltaminte si gel de curatat incaltaminte de la Nikwax, spray pentru curatare bocanci de la AKU si Nikwax, ceara incaltaminte McNett Revivex.

Aceste produse de curatare si intretinere a incaltamintei de drumetie indeparteaza eficient murdaria, refac si pastreaza impermeabilizarea, ofera protectie la UV si mentin gradul de respirabilitate, oferind protectie pe termen lung si durabilitate in utilizare.

Poti afla mai multe despre alegerea si intretinerea incaltamintei de munte in articolul Cum alegi bocancii de munte.