Parazăpezi

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

2 Produse

Position
Set Descending Direction

44 pe pagina

2 Produse

Parazapezi

Parazapezile sunt accesorii care nu trebuie sa lipseasca din echipamentul de drumetie in nici un sezon.

Pe munte, o pereche de parazapezi de munte protejeaza picioarele si bocancii de munte, de ploaie, zapada, vant, pietre sau noroi, fiind un accesoriu util care completeaza echipamentul de munte.

Parazapezile sunt potrivite in orice sezon, asigura protectie picioarelor la lovituri, taieturi sau abraziuni, acopera ghetele de munte si ofera protectie suplimentara la noroi, praf sau pietre care pot deteriora incaltamintea sau pot patrunde in interior si provoca leziuni piciorului.

Pe vreme rece, pe ploaie sau ninsoare, asigura impermeabilitate la apa, zapada si protejeaza de noroi, ceea ce creste durata de viata a ghetelor/bocancilor de munte.

Parazapezile sunt realizate din materiale foarte rezistente, 100% impermeabile si respirabile, au membrana Gore-Tex, material Cordura sau 100% poliester.

Bretelele de prindere, din chinga, sunt realizate din material foarte rezistent (modele comercializate de ProAlpin), sunt construite cu intarituri in zonele de uzura, au chingi durabile pentru prinderea stabila sub bocanci si carlige pentru sireturi. Unele modele sunt dotate cu fermoare si elemente reflectorizante.

La ProAlpin gasiti parazapezi de la branduri recunoscute pentru calitate - Sea to Summit (Australia) si Extremities (Marea Britanie).