Kit de reparatii incaltaminte GearAid Aquasure - Mcnett Freesole 28g 10415

(1)

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Reparatii echipament

Descriere

Adeziv pentru repararea incaltamintei.

Ofera o solutie durabila, flexibila si rezistenta la socuri. Adezivul pe baza de urethan este fabricata din material asemanator talpilor de incaltaminte, astfel se ataseaza fara probleme reconstruind partile uzate. Cu acest produs oricine poate fi mester in repararea incaltamintelor.

Aceasta formula pe baza de urethan este un sistem patentat de reparatii, conceput pentru a reconstrui toate tipurile de talpi. Temperaturile ridicate, sau chimicalele nu afecteaza in timp proprietatile adezivului. Freesole asigura adeziune superioara, flexibilitate, rezistenta la uzura si apa. Formula extrem de concentrata, reparatiile se pot face cu o singura aplicatie permanenta. Ideal pentru tocuri uzate, talpa uzata, deteriorata. Este potrivit pentru toate tipurile de incaltaminte: bocanci, incaltaminte sport, espadrile, patine cu role.

Specificatii

Producator McNETT
Volum 28 ml
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

1 Review-uri

Evaluare generala
(calculat din 1 evaluari)
  1. Produs excepțional

    Trims de Iulian în data de February 20, 2020

    Exceptând prețul cam piperat, este un adeziv excepțional, foarte rezistent. Am lipit inclusiv o minge de volei, adezivul rezistând la presiune. La încălțăminte lipitura rezistă inclusiv în zonele de flexare.

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5