Kit de reparatii McNett Seamsure 60 ml 10603

Descriere

Seam Sure kit de reparatii cu o formula de urethan pe baza de apa, conceput pentru echipamente impermeabile confectionate din tesaturi cu sau fara ungere de poliuretan. Contine 1 tub de adeziv lichid si pensula.

Sigileaza si impermeabilizeaza rapid cusaturile corturilor, prelatelor, a rucsacilor, sau a imbracamintelor de ploaie. Rezultat durabil, flexibil, fara miros.

Vantul puternic sau temperaturile scazute nu afecteaza flexibilitarea suprafetei lipite. Pensula speciala, atasata de flacon, permite introducerea adezivului in zone mai putin accesibile, colturi, gaura acului si sub cusaturile pliate.

 

  • Uscare rapida
  • Fara miros
  • formula pe baza de apa
  • Isi mentine flexibilitatea

Utilizare: Curatati suprafata cu alcool isopropilic, aplicati un strat subtire de adeziv. La repararea rupturilor si a gaurilor, puteti aplica banda adeziva pentru a reda forma si a constitui un suport pentru adeziv. Umpleti zona cu adeziv cu cca 6mm peste marginea rupturii. Dupa ce s-a uscat adezivul, puteti desprinde banda adeziva. Lasati sa se usuce cca. 12 ore. Adezivul se curata cu alcool isopropylic. Pentru a nu se lipi suprafetele reparate intre ele, utilizati pudra talc.

Nu se utilizeaza pe materiale siliconizate.

Specificatii

Producator McNETT
Volum 60 ml
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5