Lenjerie interioara sac de dormit Easy Camp Travel Mummy

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Accesorii saci de dormit

Descriere

Lenjeria interioara pentru sacul de dormit (liner-ul) este unul dintre cele mai subestimate accesorii dar cu avantaje majore pentru igienea personala din timpul camparii si al calatoriilor.

Avantajele sunt multiple:

  • Protejeaza sacul de dormit de murdarie.
  • Prelungeste durata de viata a sacului de dormit -  linerul va prelua mare parte din murdarie, transpiratie, aceasta insemnand mai putine spalari ale sacului de dormit si implicit mentinerea caracteristicilor tehnice, termice ale sacului de dormit pentru o perioada mai indelungata.
  • Creste confortul termic cu o medie de doua grade.
  • Poate proteja de insecte.
  • Este versatil si se poate folosi in calatorii fara sac de dormi, la hotel, motel sau alte unitati de cazare, in special in sezonul cald sau in zonele cu climat cald, tropical. Pe scurt, este un accesoriu util atat in activitatile de campare cat si in calatorii.

Easy Camp Travel Mummy este o lenjerie interioara pentru sacii de dormit in forma de mumie, desfasurata pe o lungime de 210 cm, cu latimea de 75 cm la umeri si 50 cm la picioare (210 x 75 x 50), 

Pentru constructia acestui liner s-a folosit polycotton, un material obtinut din 20% bumbac si 80% poliester, avand confortul tactil al bumbacului si rezistenta poliesterului.

Greutatea lenjeriei interioare pentru saci de dormit Easy Camp Travel Mummy este de 240g iar dimensiunile la compactare sunt de 15x 7cm, in husa de transport inclusa.

Specificatii

EAN 5709388019998
Producator Easy Camp
Greutate (kg) 0.2400
Constructie Mumie
Forma sac de dormit Mumie
Material interior Polycotton, 20% cotton / 80% polyester
Dimensiune (cm) 210 x 75 x 50 cm
Culoare Bleu
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5