Lenjerie interioara sac de dormit Easy Camp Ultralight

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Accesorii saci de dormit

Descriere

Lenjeria interioara pentru sacul de dormit (liner-ul) este unul dintre cele mai subestimate accesorii dar cu avantaje majore pentru igiena personala din timpul camparii si al calatoriilor.

Avantajele sunt multiple:

  • Protejeaza sacul de dormit de murdarie.
  • Prelungeste durata de viata a sacului de dormit -  linerul va prelua mare parte din murdarie, transpiratie, aceasta insemnand mai putine spalari ale sacului de dormit si implicit mentinerea caracteristicilor tehnice, termice ale sacului de dormit pentru o perioada mai indelungata.
  • Creste confortul termic cu o medie de doua grade.
  • Poate proteja de insecte.
  • Este versatil si se poate folosi in calatorii fara sacul de dormit, la hotel, motel sau alte unitati de cazare, in special in sezonul cald sau in zonele cu climat cald, tropical. Pe scurt, este un accesoriu util atat in activitatile de campare cat si in calatorii.

Easy Camp Ultralight este o lenjerie interioara pentru sacii de dormit, in forma de mumie, desfasurata pe o lungime de 210 cm din care 190 cm pentru utilizator, cu latimea de 75 cm la umeri si 50 cm la picioare (210 x 75 x 50), 

Pentru constructia acestui liner s-a folosit poliester microfibra, un material cu o greutate mica, usor de intretinut (spalare si uscare rapida) si cu o textura placuta la atingere.

Datorita materialului folosit, greutatea obtinuta este de 200 g si se compacteaza la dimensiunile 13 x 7 cm in husa de transport inclusa.

 

Specificatii

EAN 5709388719126
Producator Easy Camp
Culoare Antracit
Greutate (kg) 0.2000
Dimensiune (cm) 210 x 75 x 50 cm
Dimensiune pachet (cm) 13 x 7 cm
Lungime 210
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Produse complementare

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5