Livrare produse

  Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul curieratului rapid Urgent Cargus numai pe teritoriul Romaniei, la adresa mentionata in formularul de comanda online sau comunicata telefonic.

Comenzile finalizate pana in orele 14:00 in fiecare zi sunt pregatite pentru expediere in aceeasi zi, astfel ca ajung la client in 24 ore (1 zi lucratoare).

Comenzile finalizate dupa orele 14:00 in fiecare zi se impacheteaza in ziua urmatoare, astfel ca ajung la client in 48 ore (2 zile lucratoare).

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 199 lei, pentru adresele care se afla in aria de acoperire a curierului.

Pentru comenzile care nu depasesc aceasta valoare, costul transportului este de 20 lei (TVA inclus), pentru adresele care se afla in aria de acoperire UrgentCargus

  Mentiuni

In cazul platii prin ordin de plata, comanda este livrata in termenul convenit incepand cu data la care se primeste confirmarea platii. Confirmarea platii reprezinta trimiterea unei copii dupa ordinul de plata la adresa email contact@proalpin.ro.

Coletul livrat include produsele comandate in ambalajul original, al producatorului, plus ambalajul de protectie pe durata transportului.

In cazul in care se doreste expedierea coletului la o alta adresa, este suficient sa mentionati acest lucru in formularul de comanda online sau la comanda telefonica.