Mancare liofilizata Summit to Eat Paste Arabiata - 156g

Descriere

Pastele Arabiata de la producatorul britanic Summit to Eat sunt potrivite pentru vegani si vegetarieni. Sosul picant cu siguranta te va incalzi dupa o zi lunga petrecuta la munte sau pe bicicleta.

Hrana deshidratata prin procedeul de liofilizare, procedeu care reuseste sa pastreze peste 90% din nutrientii ingredientelor precum si gustul intens al mancarii.

Mancarea de la Summit To Eat este gatita inainte de a trece prin procesul de liofilizare iar acest lucru ajuta la pastrarea aromelor, oferind acelasi gust cu al unei mese preparate acasa.

Un alt mare avantaj al procesului de liofilizare este ca asigura o lunga durata de pastrare a alimentelor, eliminand nevoia de a folosi conservanti artificiali. Asadar, hrana liofilizata este una fara conservanti, bogata in nutrienti si cu un gust foarte apropiat de cel meniurilor preparate in casa sau restaurant.

Summit to Eat garanteaza o durata de viata la raft de pana la 7 ani de la data productiei, in conditiile de depozitare recomandate. Dupa perioada de 7 ani, daca ambalajul nu a fost gaurit sau deteriorat, hrana poate prezenta diferente legate de gust si aspect.

DESPRE SUMMIT TO EAT:

Summit To Eat este un brand britanic, cu facilitati de productie in UK si Danemarca si cu accent major pentru siguranta alimentara si standardele de calitate.
Dispun de certificari FSSC 2200 , ISO 9001:2015, si aditional, unitatea de productie din UK este certificata BRC Global Standard for Food Safety Issue 8.
O caracteristica aparte a mancarurilor liofilizate Summit To Eat este aceea ca ele sunt gatite inainte de liofilizare si acest lucru face posibila pastrarea tuturor aromelor si gustului unei mese gatite acasa.
Meniurile propuse de Summit To Eat sunt niste meniuri cu un aport caloric echilibrat dar suficient de mare pentru a sustine chiar si activitati fizice intensive.

Ingrediente: paste spiralate 50%, rosii cuburi 25%, piure de tomate, usturoi, busuioc, ulei de rapita, sare, pudra de ardei iute.

Alergeni: gluten.

Instructiuni: Dupa ce scoateti pliculetul absorbant de oxigen, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati 420 ml apa fierbinte si sa amestecati. In mai putin de 10 minute va puteti bucura de o masa calda, delicioasa si nutritiva.

Specificatii

Producator Summit To Eat
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Produse complementare

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5