Ochelari lentile transparente Demon Tech BSM

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Ochelarii cu lentile transparente Demon Tech BSM fac parte din colectia MADE IN ITALY (CE) si sunt dotati cu 3 seturi de lentile: inchise, oglinda fumurii, portocalii lucioase, si lentile transparente, care se pot schimba foarte usor in functie de conditiile de vizibilitate.

Lentilele sunt din material polycarbonat antiaburire, anti-scratch, fiind astfel foarte rezistente la socuri. Acesti ochelari sunt dotati cu o curea elastica, reglabila in lungime pentru a putea fi astfel utilizati in activitati sportive dinamice, fiind inlocuite ramele atunci cand e cazul.

Ramele sunt foarte usoare, din grilamid TR9, pot fi de culoare negru sau bej, si au terminatiile dublate cu cauciuc pentru cresterea aderentei iar in interior sunt prevazute cu un burete moale pentru protectie impotriva vantului, a soarelui sau a prafului.

Modelul Tech BSM cu lentile transparente utilizeaza tehnologia Optcally Correct Descentred Lens pentru o imagine clara, nedeformata, oferind protectie UV 100%.

Pot fi folositi cu succes in diverse sporturi precum schi, ciclism, volei, parasutism sau mountain bike.

Avantaje:

- 100% protectie UV

- lentile Anti-Scratch, Polycarbonat antiaburire

- Interchangeable Lenses System

- Optcally Correct Descentred Lens

- suport nas

* Ochelarii vin dotati cu saculet propriu de protectie impotriva prafului si garnitura burete impotriva prafului si curentilor de aer

Specificatii

Producator Demon
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5