Ochelari ski de tura Relax CROSS HTG34S

Acest produs este momentan indisponibil.

Vezi mai multe produse din categoria Ochelari

Descriere

Ochelari ski de tura Relax CROSS HTG34S


Relax CROSS HTG34S sunt ochelari de ski de tura cu forma aerodinamica si constructie usoara, de calitate premium in gama de ochelari de ski Relax, cu viziera articulata si camp vizual larg, care asigura protectie ridicata in conditii solicitante, fiind perfecti pentru ski de tura, ski fond, biatlon, alergare pe traseu, activitati outdoor dinamice, drumetii, pe timp de iarna.

Modelul de ochelari de ski de tura CROSS de la Relax este conceput pentru a face fata provocarilor intampinate in miscare, in conditii dificile (frig, soare puternic, zapada stralucitoare, umiditate ridicata), ochelarii fiind testati in conditii extreme si construiti pentru protectia eficienta a ochilor.

Echipare

 • Ochelarii de ski Cross sunt echipati cu lentila colorata cu protectie ridicata la zgarieturi, sunt rezistenti la impact, au tratament anti-aburire AIR FOG, filtru protectie UV400, si ofera claritate optica ridicata datorita lentilei SOFTVISION si opticii ICE VISION.
 • Ochelarii de ski se tura CROSS Relax sunt echipati lentile intershimbabile, categoria S2 (conditii universale), au sistem magnetic de fixare rapida a lentilei, si includ o lentila de schimb. 
 • Rama flexibila FLEXFIT este usor adaptabila la fizionomia fetei, are greutate redusa si flexibilitate maxima.

 

Materiale

 • Lentila ochelarilor de ski de tura Relax CROSS HTG34S este realizata din policarbonat DURAMAX rezistent la impact cu claritate optica ICEVISION - care ajuta la perceptia vizuala nedistorsionata.
 • Cureaua elastica, reglabila, asigura confort in utilizare, Relax CROSS fiind din acest motiv, un model de ochelari de ski de tura foarte apreciat si popular.
 • Durabilitatea si siguranta dovedita a ochelarilor de ski de tura Relax CROSS HTG34S respecta standardele de calitate si siguranta CE EN 174:2001.
 • Husa de protectie din microfibra este inclusa. Toti ochelarii de schi Relax au protectie UV 100% (A, B, C). Este inclusa o lentila de schimb.

Caracteristici:

 • include 1 lentila din policarbonat rezistent la impact - DURAMAX + lentila de schimb
 • sistem magnetic de shimbare / fixare a lentilei
 • forma sferica MULTIVISION - ofera camp vizual larg
 • tratament anti-aburire (ANTI-FOG)
 • claritate optica ICEVISION - perceptie vizuala nedistorsionata
 • standard: CE EN 174: 2001 - certificare de siguranta garantata.
 • rama flexibila FLEXCORE - cu tehnologie FLEX FIT - se adapteaza pe fizionomia fetei.
 • banda elastica ajustabila

Tehnologii:


ICE VISION- Suprafata lentilei este rotunjita cel putin intr-una dintre cele doua directii. Suprafata lentilei afecteaza fluxul fasciculului doar perpendicular pe axa lentilei si procesarea vizualizarii este mult mai usoara. Pentru a evita denaturarea vederii, lentilele SiDV sunt echipate cu o corelatie optica care mareste vederea si mareste perceptia obiectelor din jur.
DURAMAX - Certificare pentru siguranta: Materialul folosit la producerea lentilelor este fabricat din policarbonat rezistent la impact special dezvoltat pentru protectie impotriva deteriorarilor dure. Este cu 20% mai usor in comparatie cu lentilele conventionale din plastic si este maxim sigur. Siguranta este garantata prin testare in laborator acreditat.
AIR FOG - Tehnologie la care se aplica un strat invizibil de nanoparticule pe lentila interioara si, prin urmare, previne condensarea vaporilor de apa la suprafata si elimina astfel aburirea. Utilizarea acestei tehnologii maximizeaza durata de viata a ochelarilor, mentinand in acelasi timp o claritate ridicata a lentilei.
ICE VISION - Clar din punct de vedere optic, cu accent pe puritatea optica a lentilelor care are cel mai mare impact asupra vederii reale. In cooperare cu producatorii italieni si in mediul de laborator sunt produse lentile de cea mai inalta calitate care elimina distorsiunile imaginii si transmit imaginea la cea mai inalta calitate posibila. Scutul termic integrat compenseaza diferentele de temperatura din mediul extern si intern al ochelarilor si astfel reduce foarte mult formarea de gheata pe lentila si contribuie la confortul ridicat al utilizarii ochelarilor de ski Relax.
FLEX FIT - Ochelarii de schi Relax ofera greutate extrem de redusa si flexibilitate maxima. FLEX FIT, tehnologie unica de productie a ramelor, reduce semnificativ greutatea si FLEX CORE, material foarte elastic, asigura flexibilitatea maxima a cadrului. Un nivel mai ridicat de siguranta este atins prin greutatea redusa si aderenta ridicata a ochelarilor, deoarece cadrul formeaza cu fata schiorului o unitate compacta si astfel absoarbe si distribuie mai bine impacturile coliziunii.

Specificatii

EAN 8595627184926
Producator Relax
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5