Ochelari sport heliomati fotocromatici Demon

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Ochelarii sport heliomati fotocromatici Demon fac parte din colectia de ochelari MADE IN ITALY si sunt dotati cu lentile heliomate / fotocromatice care au capacitatea de a optimiza culoarea in functie de expunerea la razele solare, aceste lentile se pot inchide sau deschide automat la culoare.

Sistemul hight-definitions a acestor lentile ajuta la accentuarea contrastelor in conditii de luminozitate scazuta sau vizibilitate mai slaba.

Aceste lentile fotocromatice protejeaza foarte bine ochii, mai ales in conditii extreme de luminozitate, astfel daca afara este soare puternic, acestea se vor inchide la culoare iar daca luminozitatea este redusa ele se vor deschide la culoare pentru o vizibilitate cat mai buna.

Acesti ochelari fotocromatici / heliomati  cand nu sunt expusi la razele UV sunt pur si simplu transparenti si pot fi folositi ca un accesoriu vestimentar sau ca protectie a ochilor impotriva prafului sau insectelor, putand fi purtati in timpul zilei, in diferite incaperi, indiferent de varsta.

Prevazuti cu protectie UV 100 si lentile Anti-Scratch - TR 90 Frame incadrate in categoria 3 si cu Tehnologie Decentered Lenses System se obtine astfel o imagine foarte clara indiferent de luminozitate.

Ramele sunt de culoare neagra iar suportul nazal si terminatiile ramelor sunt din cauciuc antialergic si antialunecare.

Avantaje:

- 100% protectie UV

- Lentile Anti-Scratch, TR 90 Frame

- Tehnologie Decentered Lenses System

- Suport nas si terminatii rame din cauciuc antialergic si anti-alunecare

Specificatii

Producator Demon
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5