Ochelarii Sport Polarizati Bertoni P123A

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Ochelarii Sport Polarizati Bertoni P123A  sunt ochelari de soare polarizanti care asigura o buna protectie ochilor impotriva razelor de soare reflectate de suprafete sau obiecte cum sunt: sticla, apa, zapata, etc.

Acest tip de lentile blocheaza lumina polarizanta orizontala si lasa sa treaca doar lumina care nu este periculoasa pentru ochi. Aceste lentile sunt imbunatatite prin tehnologia Decentered Lenses System care intensifica contrastele si imbunatateste perceptia culorilor.

Modelul P123A de la Bertoni asigura protectie UV 100%, este ideal pentru sporturi dinamice, ciclism, alergare, motociclism, mountain bike deoarece asigura protectie ochilor impotriva curentilor de aer.

Lentilele sunt Anti-Scratch - TR 90 Frame si se incadreaza la categoria 3.

Avantaje:

- protectie UV 100%

- lentile polarizate

- lentile Anti-Scratch - TR 90 Frame

 

 

 

 

Ochelarii Sport Polarizati P123A de la Bertoni  sunt multisport , ideali pentru motociclism ,mountain bike , ciclism , schi, alergare si sport unde  protejeaza ochii de curentii de aer foarte bine . Deviaza curentii de aer si protejeaza ochii datorita formei lentilei si a ramei ce acopera ochiul si din lateral.

Ce sunt ochelarii polarizanti ? Multe suprafete reflecta razele solare precum o oglinda (sticla, apa, zapada) amplificand intensitatea lumini. Trebuie sa se foloseasca o buna protectie pentru ochi importriva acestor oscilatii nedorite.   Ochelarii cu lentile polarizante repreznta solutia pentru acest tip de probleeme . Ochelarii cu lentile polarizate  blocheaza lumina polarizanta orizontala filtreaza si lasa sa treaca numai lumina ce nu deranjeaza ochii. Mai mult acesti ochelari polarizati prin tehnologia de ultima ora intensifica contrastele si inbunatatesc perceptia culorilor asigurand o relaxare a ochilor.  Atentie ! Lentillele polarizate pot cauza distorsiuni vizuale cand se privesc instrumentele cu afisaj diigital sau prin unele viziere de casca moto.

100% protectie UV

-Lentile polarizate

Colectie ochelari - MADE IN ITALY.

Lentile Anti-Scratch - TR 90 Frame

Lentile categoria 3 

Tehnologie Decentered Lenses System prin care se obtine o imagine clara si fara distorsiuni.

Pretul este indicativ si poate face obiectul unor discounturi sau promotii.

Specificatii

Producator Bertoni
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5