- Numar persoane: 2 persoane

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

17 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

17 Produse

Corturile de 2 persoane pot fi corturi de drumetie , corturi de munte/de creasta sau chiar corturi de expeditii.

La fel ca la corturile de 1 persoana, instalarea si strangerea corturilor de 2 persoane ar trebui sa fie una facila, fara batai de cap. Trebuie sa aiba o greutate care sa permita transportarea lor in rucsac.

Corturile de 2 persoane pot fi folosite ca si corturi de drumetie de 2-4 sezoane, fie in camping obisnuit la altitudini joase, fie la altitudini mari sau chiar in expeditii (Hannah Sett 2), in functie de specificatiile tehnice: impermeabilitate, rezistenta la vant, greutate.

La magazinul ProAlpin gasesti corturi de drumetie de 2 persoane, in forma de dom sau forma de tunel, cu 1 intrare sau 2 intrari, potrivite atat pentru entuziastii care sunt la inceputul experientei de camping (corturi Easy Camp) cat si pentru drumetii impatimiti care isi doresc corturi cu specificatii tehnice potrivite pentru creasta sau expeditii (impermeabilitate de 4000-5000 mm la folia exterioara si cu 10000 mm la podea, bete din aluminiu, rezistenta foarte buna la vant, ventilare buna - Low Vent, 2 intrari, greutate scazuta).