Pantaloni de ski Bergans Storen Lady - Mov

Descriere

Pantalonii Bergans Storen Lady sunt realizati in 3 straturi, cu membrana Dermizax®NX, ceea ce ofera rezistenta mare la vant si impermeabilitate, dar si respirabilitate propice. Mermbrana Dermizax NX isi regleaza nivelul de repirabilitate in functie de nivelul activitatii prestate. Cand intreprinzi activitati de intensitate mare, membrana ofera ventilatie si repirabilitate mare. Cand intensitatea scade, respirabilitatea este redusa, pentru a se oferi o izolatie termica mai mare. De asemenea, membrana este 2-way stretch, ceea ce ajuta foarte mult la mobilitate si la libertatea de miscare.

Pantalonii Storen sunt dotati cu parazapezi incorporate, din material elastic, ceea ce asigura protectie, dar si libertate de miscare. In cazul in care se doreste respirabilitate si mai mare, pantalonii au fermoar de ventilatie ce porneste de la talie in jos.

Buzunarul de pe coapsa prezinta si un buzunar interior, compatibil cu emitator de avalansa. Bretele sunt ajustabile si se pot da jos complet.

Pantalonii sunt realizati special pentru ski de tura si alpinism, dar se preteaza si pentru freeride, hiking, ski alpin si alte activitati outdoor.

Storen face parte din noua colectie Bergans of Norway, denumita Slingsby, dupa William Cecil Slingsby; o colectie care este creata pentru hiking si alpinism. La designul si testarea ei au participat ghizi montani profesionisti, rezultand astfel, o colectie de echipament montan de nivel foarte inalt.

Principalele caracteristici ale echipamentului din colectia Slingsby sunt greutatea redusa si functionalitatea maxima. Desigur, greutatea cat mai mica e esentiala pentru orice montaniard, mai ales pe terenuri foarte abrupte. Toate detaliile au fost analizate si testate, pentru a se obtine balanta perfecta intre greutate si functionalitate, dar in acelasi timp s-a examinat si s-a pus accentul si pe durabilitatea necesara pentru folosirea constanta pe munte, in conditii nu tocmai prielnicie.

Mai multe despre colectia Slingsby pe blogul ProAlpin.

Specificatii

Producator Bergans of Norway
Pentru Femei
Culoare Mov
Greutate (kg) 0.5950
Rezista la apa da
Respirabilitate da
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5