Pantofi alergare Salomon PREDICT RA W - Rosu

Descriere

Pantofi alergare Salomon PREDICT RA W

Pantofii de alergare Salomon Predict RA pentru femei.

Un pantof versatil de alergare pe asfalt pentru confort maxim in antrenamentele tale. PREDICT RA aduce un concept cu totul nou in alergarea pe asfalt. Combina o constructie ultra-decuplata a talpii, super-stabila si extrem de amortizanta, cu un caramb complet nou care imbraca perfect piciorul, aducand o experienta inedita in alergare. Predict le ofera alergatorilor confort maxim.

RECOMANDAT PENTRU: Antrenament si Racing
CONDITII METEO TRAIL: Toate sezoanele
TEREN TRAIL: Asfalt/ Predominant uscat

Caramb articulat 360°

Construit cu un caramb articulat 360°, Salomon Predict RA ofera o sustinere flexibila, extrem de comoda. Design-ul ultra-flexibil, diferentiat, aduce un plus de flexibilitate, venind in completarea santurilor din talpa intermediara pentru a imbraca si sustine perfect piciorul. Carambul imbinat asigura un fit superior, iar mesh-ul simplu-strat asigura confortul si ventilarea picioarelor. Perforatiile materialului sporesc fluxul de aer, asigurand picioarelor tale un mediu mai prielnic, mai sanatos. Sistemul clasic de insiretare fixeaza carambul, reducand alunecarea piciorului in pantof.

Talpa intermediara EnergyCell+

EnergyCell+ este o tehnologie a talpii intermediare care creste gradul de recul, aducand un plus substantial de amortizare si durabilitate. Acest compus creste nivelele de amortizare, stabilitate si control, asigurand o calcatura receptiva. EnergyCell+ sporeste semnificativ returul de energie, absorbind socurile atunci cand pantoful atinge pamantul si folosind energia spre a te propulsa spre pasul urmator, crescand eficienta naturala a piciorului. Amortizarea pantofului e generoasa si durabila, scutindu-ti articulatiile atunci cand calci pe suprafete dure, neiertatoare. Predict RA ofera o absorbtie de 60% a socurilor asupra articulatiilor, asigurand un echilibru remarcabil intre elasticitatea amortizarii si lejeritatea calcaturii. Santurile din talpa intermediara respecta anatomia talpii, asigurand amortizare, ghidaj si propulsarea piciorului intr-o tranzitie lina si o calcatura fluida. In completarea talpii intermediare vine si brantul mulat ortholite care creste confortul, avand si proprietati excelente de transport al umezelii.

Talpa exterioara Contagrip FA

Predict RA utilizeaza un amestec durabil de cauciuc, potrivit oricarei suprafete, si o dispunere versatila a crampoanelor, furnizand o aderenta sigura pe suprafete umede si uscate deopotriva. Contagrip RA este construita pentru cea mai mare varietate de suprafete, aducand siguranta pe teren umed, uscat si friabil, fara niciun compromis in privinta durabilitatii. Platformele independente de suport sunt mobile si adaptabile terenului, mulandu-se pe miscarile piciorului tau, fapt care amplifica si incurajeaza libertatea de miscare.

Caracteristici:

 • Caramb articulat 360° - Asigura o sustinere flexibila si comoda.
 • Mesh simplu-strat – Asigura ventilatia, mentinand racoarea si confortul picioarelor.
 • Sistem traditional de insiretare – pentru o fixare ferma.
 • Talpa intermediara EnergyCell+ – retur exceptional de energie, amortizare substantiala si un plus de durabilitate.
 • RA - echilibru remarcabil intre elasticitatea amortizarii si lejeritatea calcaturii.
 • Santuri dispuse anatomic – ghideaza si propulseaza piciorul pentru o tranzitie lina.
 • Brant Ortholite – confort crescut si evaporarea umezelii.
 • Contagrip FA – asigura aderenta puternica pe teren variat.
 • Platforme independente de suport – amplifica si incurajeaza mobilitatea.
 • Drop: 8mm
 • Greutate: 220g

Specificatii

Producator Salomon
Pentru Femei
Activitate Alergare
Culoare Rosu
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5