Polar Bergans Tysnes - Albastru

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Polar Bergans Tysnes din 100% Polartec Classic Micro, ofera caldura excelenta fara greutate. Materialul polarului este respirabil, prezinta capacitatea de uscare rapida, durabilitate. Se intretine foarte usor (se poate spala la masina de spalat).

Polarul Bergans Tysnes este recomandat ca strat intermediar (sub un softshell in zilele cu temperaturi scazute) sau exterior. Este dezvoltat special pentru activitati montane, are functionalitate sporita cu 2 buzunare laterale si 1 buzunar frontal pe piept din plasa elastica. Spatele este prelungit pentru protectie sporita iar la incheietura prezinta mansete elastice cu spatiu pentru degetul mare (maneca se aseaza mai bine).Fermoarul polarului (cu deschidere de la gat la baza) prezinta protectie pe interior din material soft.

Polartec Classic Micro - este fabricat 100% din poliester velour. Izoleaza foarte bine datorita buzunarelor de aer din tesatura care retin caldura corpului. Este un material care nu se scamoseaza chiar si dupa foarte multe spalari. Se usuca foarte repede, are o greutate mica si este respirabil.

Avantaje polar Bergans Tysnes:

- special pentru activitati montane
- utilizabil ca strat intermediar sau exterior
- 100% polartec classic micro
- usor si calduros
- functionalitate sporita

Specificatii

Producator Bergans of Norway
Pentru Barbati
Culoare Albastru
Greutate (kg) 0.4800
Respirabilitate DA
Material Polartec Classic Micro
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Tabel marimi

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5