Programul de fidelitate ProAlpin

Iti multumim ca esti alaturi de noi si iti recompensam fiecare actiune. Ai puncte cadou la fiecare achizitie din magazinul nostru online si nu numai!  Cum poti obtine puncte de fidelitate

  •   La crearea unui cont pe site (75 puncte fidelitate) - atunci cand iti creezi un cont pe siteul www.proalpin.ro primesti 75 puncte de fidelitate bonus. Pentru actiunile ulterioare, punctele se acumuleaza doar daca esti autentificat in contul de client.
  •   Pentru comenzi finalizate pe www.proalpin.ro - la fiecare comanda finalizata pe siteul nostru primesti un numar de puncte pe care il poti utiliza la urmatoarele achizitii.
  •   Review-uri argumentate la produse (15 puncte fidelitate) - parerea ta referitoare la experienta cu un produs este foarte importanta. Pe langa punctele primite poti ajuta si alti vizitatori sa faca o alegere potrivita si sa gaseasca mai usor produsul de care ei au nevoie.


  Ce trebuie sa stii

La fiecare comanda finalizata pe site te recompensam! Fiecare produs are alocat un numar de puncte de fidelitate pe care il poti vedea in pagina produsului. Totalul punctelor de fidelitate pentru comanda il poti vedea in cosul de cumparaturi sau in pagina de finalizare comanda.

In contul tau de utilizator poti verifica in orice moment numarul de puncte acumulate si istoricul tranzactiilor. Punctele disponibile pot fi utilizate integral sau partial pentru a obtine discounturi suplimentare la urmatoarele comenzi.  Regulament puncte de fidelitate

Pentru a primi puncte de fidelitate este necesar sa ai un cont de client. Daca inca nu esti inregistrat pe site poti sa iti creezi un cont gratuit aici si primesti 75 puncte de fidelitate bonus. Punctele sunt adaugate in contul tau doar daca esti autentificat pe site.

Paritatea punctelor de fidelitate 25 puncte = 1 Leu discount la urmatoarea comanda.

Punctele de fidelitate au perioada de valabilitate de 120 zile, incepand cu data la care punctele au fost adaugate in contul de utilizator.

Punctele de fidelitate sunt adaugate in contul tau dupa finalizarea comenzii.  Devin active si se pot utiliza dupa ce in cont exista deja minim 25 puncte (valoare 1 Leu). Numarul de puncte consumate pentru o comanda trebuie sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale.

Nu este necesara utilizarea tuturor punctelor de fidelitate la o comanda, se pot utiliza exact atatea cate doresti (tinand cont de mentiunea de mai sus).

In cazul in care din diferite motive, o comanda pentru care s-au utilizat puncte de fidelitate este anulata, punctele se returneaza in contul tau. Punctele de fidelitate utilizate in cadrul unei comenzi se considera utilizate atunci cand comanda este inregistrata pe site.

Punctele de fidelitate reprezinta o metoda de recompensare electronica, acestea nu pot fi preschimbate in bani.NOTA

Punctele de fidelitate se pot acorda diferit sau deloc in functie de anumite campanii promotionale. Situatia punctelor este vizibila in pagina de produs.
ProAlpin isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si utilizare a punctelor de fidelitate fara o notificare prealabila.