Descriere

Rucsac Bergans Rondane 18L - Verde

Rucsacul cu sistem de hidratare Bergans Rondane de 18 litri este un rucsac destinat activitatilor de ciclism, alergare, hiking, ski, ture de munte de o zi sau caiac.

Sistemul carrying cu care este dotat rucsacul este Bergans RS3 (Rock Steady Stability System) ofera stabilitate deosebita si ventilatie excelenta. Datorita acestui sistem, rucsacul de 18 litri este conceput pentru activitati ce presupun efort intens, acesta stabilizeaza rucsacul pe spate si permite o respirabilitate mare prin sistemul de ventilatie cu spuma. Sistemul RS3 presupune blocarea celor 5 curele atasate rucsacului Rondane de 18 litri ce impiedica miscarea rucsacului in timpul desfasurarii unei activitati.
Aceste curele de prindere sunt localizate la exteriorul rucsacului dupa cum urmeaza: zona mediana lateral si frontal, talie (max.125 cm, detasabila) si piept.

Rucsacul Bergans Rondane de 18 litri este prevazut cu centura de sold care se adapteaza formelor anatomice ale utilizatorului. Aceasta este perforata pentru o buna respirabilitate in timpul desfasurarii activitatilor.

Varianta de rucsac de alergare de 18 litri este prevazuta cu 2 buzunare mari cu inchidere cu fermoare. Unul incorporeaza buzunarul special compatibil cu sistemele de hidratare si celalalt buzunar pentru depozitarea echipamentului.
In interiorul buzunarului de depozitare exista alte 2 buzunare pentru accesorii, unul cu inchidere cu fermoar si clip atasat pentru chei, celalalt pentru diverse accesorii cum sunt telefonul, pompa, scule, etc.
La exterior rucsacul are pe laterale cate un buzunar din plasa elastica pentru pastrarea lucrurilor esentiale la indemana. Bretelele au fiecare cate un buzunar din plasa care permite depozitarea alimentatiei (batoane energizante, geluri etc.).
Acest rucsac se poate comprima cu ajutorul chingilor laterale de compresie.

Bergans recomanda rucsacul pentru utilizatori cu o inaltime intre 150 si 200 cm, datorita lungimii bretelelor si a chingilor de compresie.

Gama de rucsacuri Rondane de 6, 12 si 18 litri include sistemul de hidratare Source de 2L (reprezinta 120 g din greutatea totala a rucsacului) care asigura hidratarea cu usurinta in timpul activitatilor outdoor.

Materialul Nylon 210D, Velocity prezinta o rezistenta ridicata la abraziune, rezistenta la apa si are proprietati de uscare rapida. Fermoarele sunt YKK cu rezistenta in timp si manevrabilitate rapida.

Elementele reflectorizante aplicate pe exteriorul rucsacului, atat pe suprafata frontala cat si pe bretele, asigura vizibilitatea utilizatorului pe timpul noptii.

Sistem de hidratare Source 2L

Sistemul de hidratare Source incorporeaza  diferite tehnologii:

 • Grunge guard, tehnologie folosita impotriva raspandirii bacteriilor are protejeaza atat suprafetele rezervorului cat si suprafetele tubului. 
 • Glass-like, tehnologie ce impiedica acumularea bio-filmului, pelicula co-extrudata PE ajuta la pastrarea lichidului in stare pura, fara a ramane cu gust de plastic si fiind de 20 de ori mai neteda comparativ cu o pelicula standard TPU.
 • sistemul Widepac presupune folosirea cu usurinta a umplerii rezervorului cu lichid sau gheata, astfel culisorul scade timpul de golire, uscare si curatire si pastreaza etanseitatea rezervorului.

Caracteristici rucsac de alergare Bergans Rondane 18L 

 • greutate de 640 g
 • volum 18 litri
 • 2 buzunare principale
 • buzunar interior mic pentru depozitare
 • 2 buzunare laterale
 • 2 buzunare pe bretele
 • sistem RS3 (5 bretele de blocare)
 • ideal pentru activitati outdoor
 • dimensiuni: 43x19x13 cm

Specificatii

EAN 7031581678770
Producator Bergans of Norway
Greutate (kg) 0.6400
Volum 18L
Compatibil cu sistem de hidratare Da
Sistem de hidratare inclus Da
Culoare Verde
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Scrie un review pentru acest produs

Adaugă un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5