Rucsac Maramont MR60

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Rucsac Maramont MR60+10 cu o capacitate de 60 litri si posibilitate de extindere a volumului cu 10 litri, este un rucsac recomandat pentru expeditii, ture de munte indelungate sau ture de trekking de lunga durata.

Model de rucsac Maramont MR60 dotat cu sistem de reglare a spatelui, anatomic si sistem de ventilatie care nu permite supraincalzirea spatelui. Structura rucsacului prezinta tije interioare din duraluminiu precurbat care echilibreaza rucsacul. In plus rucsacul are in dotare sistem de prindere la piept Maramont. Bretelele sunt anatomice si reglabile.

Volumul si capacitatea de stocare este sporita prin compresii laterale si frontale de volum, compresii care permit ajustarea pozitiei capacului si a volumului precum si prinderi pentru pioleti, ski-uri, bete de trekking. Echipamentul mai poate fi atasat si in suportul de deasupra capacului special pentru transport.

Distributia buzunarelor este interioara si exterioara avand astfel 2 buzunare pe capac, 1 buzunar interior si 1 buzunar exterior, buzunare laterale mascate, buzunare laterale de plasa si buzunar interior pentru acte. Compartimentarea principala este realizata prin diafragma de compartimentare cu snur.

Rucsacul are rezistenta prin structura dublata a fundului, prin fermoare YKK si accesorii Duraflex. Dimensiunile de care dispune acest rucsac sunt inaltime 60+20 cm, latime spate 30 cm iar lateral rucsac 22 cm.

Husa de ploaie este inclusa si garantia de la producator este pe o perioada de 36 de luni.

Avantaje rucsac Maramont MR60:

- sistem de ventilatie spate
- structura rucsac rezistenta
- distributia uniforma a greutatii
- distributia eficienta a buzunarelor
- capacitate de stocare mare
- husa de ploaie inclusa
- garantia producatorului Maramont 
- dimensiuni rucsac 60+20 x 30 x 22 cm
- extindere capacitate 10 litri

Specificatii

Producator Maramont
Pentru Barbati Femei
Volum 60L
Husa ploaie inclusa Da
Material Poliester 600D
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5