Rucsac Pinguin Activent 55L - Albastru

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Rucsac Pinguin Activent 55L recomandat in ture de munte, drumetii si expeditii, este foarte rezistent fiind format din material 3 D Hicor. Prevazut cu bretele reglabile si cu sistem de spate reglabil precum si acces la hidratare, rucsacul are un format anatomic.

Rucsacul Activent 55 de la Pinguin face parte din colectia 2012, fiind dotat cu un design modern. Capacul rucsacului este detasabil ceea ce ofera posibilitate de extindere cu inca 10 litri. Este prevazut cu 3 buzunare, 2 externe si unul intern.

Structurat pe mai multe compartimente, compartiment principal spatios si compartiment inferior separat printr-o diafragma de compartimentul principal. Acest compartiment inferior se poate deschide pentru a creea un singur spatiu si se acceseaza prin intermediul fermoarului.

Prevazut cu 2 perechi de chinga compresie care au rolul de a distribui in mod egal greutatea in functie de forma corpului, dintre care una se gaseste sub capac, pentru fixarea corzii.

Mai are de asemenea 2 curele de echilibru care fixeaza bratele si rucsacul de corp pentru a nu se misca in timpul mersului, centura lombara detasabila si ajustabila si 2 buzunare laterale care pot fi ascunse in rucsac daca este necesar.

Rucsacul are sistem de hidratare Camelbak si este prevazut cu orificiu prin care trece tubul hidrobagului. Alaturi de acest rucsac se mai gaseste husa de ploaie, care este inclusa si 2 curele frontale pentru fixarea saltelei sau a cortului.

Avantaje rucsac Pinguin Activent 55L:

- materiale rezistente Hicor 3D
- compartimentare eficienta
- capacitate mare de stocare
- respirabil si impermeabil
- chingi de compresie si de echilibru
- compatibil cu sistem de hidratare camelbak

Specificatii

Producator Pinguin
Greutate (kg) 1.9500
Dimensiune (cm) 77x32x30 cm
Volum 55L
Compatibil cu sistem de hidratare Da
Husa ploaie inclusa Da
Culoare Albastru
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5