Rucsac Pinguin Attack 45L

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Rucsac Pinguin Attack 45L model 2012 recomandat pentru ture de schi, trekking, alpinism sau drumetii montane. Este realizat din material Hicor (material rezistent la abraziune si foarte durabil care prezinta un strat de PU care asigura impermeabilitate pe interior).

Modelul prezinta sistem de spate rigid (cu bara de aluminiu detasabila) si respirabil (suprafetele de contact sunt captusite cu plasa 3D care asigura respirabilitate)

Functional, prezinta 2 perechi de chingi compresie (au rolul de a distribui in mod uniform greutatea si asigura forma simetrica rucsacului atunci cand acesta nu este plin), 2 curele de echilibru (previna balansarea acestuia in timpul mersului), curea de compresie sub capac pentru fixarea corzii, chingi frontale. Mai are suport ski, pioleti, bete trekking.

Compartimentarea prezinta: 1 compartiment principal cu buzunar interior pentru sistemul de hidratare (compatibilitate camelbak), 2 buzunare laterale (ascunse prin fermoar si daca sunt goale pot fi integrate usor in rucsac), 2 buzunare pe capac (1 intern, 1 extern). Centura lombara este detasabila si ajustabila si mai este prevazut un sistem de prindere ajustabil pe bust.

Husa de ploaie integrata, fermoare YKK, catarame Duraflex.

Avantaje rucsac Pinguin Attack 45L:

- model 2012
- material Hicor (rezistent la abraziune)
- sistem de spate rigidizat cu bara din aluminiu, detasabila
- spate ventilat prin plasa 3D in punctele de contact
- 2 perechi chingi de compresie, 2 curele de echilibru, curea de compresie pentru fixarea corzii (sub capac), chingi frontale
- suport ski, bete trekking, pioleti
- 1 compartiment principal, buzunar interior pentru sistem de hidratare, 2 buzunare laterale (ascunse prin fermoar), 2 buzunare pe capac
- compatibilitate camelbak (buzunar interior pentru sistem de hidratare si orificiu pentru tubul hidrobagului)
- husa de ploaie integrata, fermoare YKK, catarame Duraflex
- centura lombara detasabila si ajustabila
- sistem de prindere pe bust, ajustabil
- greutate 1.75 kg

Specificatii

Producator Pinguin
Compatibil cu sistem de hidratare Da
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5