Rucsacuri de munte, rucsacuri de alergare si bicicleta cu sistem de hidratare

Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 139 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Position
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 139 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Daca in cele mai vechi timpuri, rucsacul era folosit pentru a transporta vanatul, astazi rucsacul este folosit pentru a cara toate lucrurile importante si necesare intr-o calatorie, devenind astfel un articol din echipamentul de munte absolut necesar.

Intre timp au aparut diferite tipuri de rucsaci catalogati de cele mai multe ori dupa litraj si dupa tipul activitate (rucsaci de tura, rucsaci de alergare, rucsaci de munte, hiking, rucsaci de ski si ski de tura etc.)
In magazinul ProAlpin puteti gasi rucsacuri pentru diferite activitati, de diferite dimensiuni, capacitati, culori, producatori si preturi.

Alegerea rucsacului se face de obicei in functie de tipul si durata calatoriei, astfel in magazinul nostru puteti gasi rucsacuri de munte, pentru drumetie, trekking, ture de o zi, alpinism, mountaineering si expeditii, dar si rucsacuri de scoala, de alergare, de bicicleta, snowboard si kayaking sau pentru transport copii.

Brandurile outdoor de rucsacuri care includ toate aceste activitati sunt: Bergans of Norway, Altus, Prima, Robens, Easy Camp, Maramont, Pinguin si Hannah.

Bergans of Norway, brand cu renume si experienta (acumulata incepand cu anul 1908) inoveaza constant in sistemele de spate, ce asigura o buna stabilizare a rucsacului in timpul desfasurarii unei activitati. Aceste sisteme sunt: Spine, QSS (Quattro Stabilizing System), Hexagon, DSS, Birkebeiner, Helium, Skarstind si Powerframe.
Rucsacurile de la Bergans sunt usoare, rezistente si impermeabile si ofera confort indiferent de tipul calatoriei.

Bergans ofera, pe langa rucsacurile pentru alergare, hiking, mountaineering, alpinism si de bicicleta, si rucsacuri pentru scoala sau pentru transportul copiilor in calatoriile pe munte.

Destinate drumetiilor montane, schiului, calatoriilor, sau chiar folosirii zilnice in mediul urban, rucsacurile de la Altus (producator spaniol) au materiale rezistente si durabile in timp, respectiv rezistente la punctie sau abraziune: poliester 600D si poliamida 420D RIPSTOP. Sistemul de spate utilizat este denumit FB System si prezinta ventilatie excelenta datorita designului inteligent.

Rucsacurile de munte Prima sunt recomandate pentru alpinism, drumetie, expeditie sau trekking. Rucsacii de munte de la Prima sunt bicamerali cu capacitati de 55L si 65L. Echipati cu sistem de spate reglaibl pe inaltime, acestia ofera un confort excelent utilizatorului.

Rucsacurile de zi Robens sunt disponibile in varianta de buzunar, au o capacitate de 20L si cantaresc numai 65 g. Sunt ideale in orice situatie in care ai nevoie de un bagaj suplimentar. Rucsacul de zi se poate comprima in propriul buzunar iar strans incape intr-un bunzar de la pantaloni. Rucsacii Robens sunt special dezvoltati pentru turele de hiking la munte cand nu ai nevoie decat de apa, eventual un sendvis si multa vointa sa explorezi vecinatatile cabanei sau locului de campare.

Rucsacurile Easy Camp sunt ideale pentru oras sau scoala, ori pentru trekking, cicloturism sau ski. Acesti rucsaci sunt rezistenti si au o buna ventilatie in timpul unei activitati sportive sau in mediul urban.

Recomandate pentru expeditii montane si ture de munte rucsacii Pinguin asigura confort in transportul greutatii fiind realizati din materiale durabile.