Borsete și portofele

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

5 Produse

Ideale in activitati outdoor, drumetii usoare, alergare, ciclism si in calatorii, borsetele de alergare/ciclism, sunt foarte practice si versatile in utilizare, nu incomodeaza in timpul miscarii, pot fi transportate usor, permit acces rapid si facil la obiectele depozitate.

Borsetele de alergare/biking sunt concepute pentru a depozita in siguranta obiecte personale (chei, telefon, bani), mici gustari, apa, suplimente nutritive, scule multifunctionale sau alte accesorii mici. 

Formatul acestor borsete este, deobicei, mic, compact. Spatiile de depozitare ergonomice au compartimentare incapatoare, practica, cu buzunare interioare si exterioare. Unele modele mai mari ofera posibilitatea de atasa si un bidon de apa. In mod uzual o borseta de alergare/ciclism poate avea volum de depozitare intre1-5 L, dar exista modele si mai mici sau mai mari. Pentru protectia cardurilor, unele borsete au protectie RFID.

La ProAlpin - magazin de echipament de munte veti gasi borsete de alergare, borsete de ciclism, portofele potrivite pentru activitati outdoor, versatile, usor de intretinut, din materiale de calitate, cu protectie RFID, de la producatorii HannahPinguin, Thule, Victorinox.